Свързани новини

26.11.2020 10:29

Убиецът на Андреа влезе в затвора с максимална присъда

Видян 1800 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Присъдата на жестокия убиец, който отне живота на 18-годишната Андреа от село Галиче, влезе в сила, съобщава Нова тв. Той беше осъден от Врачанския окръжен съд за 4 престъпления – влизане с взлом, грабеж, изнасилване и убийство. Аксел Олеков ще лежи в затвора 18 години. Това е маскимално тежкото наказание, което можеше да му бъде наложено, тъй като към момента на извършване на престъпленията все още е бил малолетен.


Вечерта, преди да отнеме живота на момичето, убиецът вечеря с баба си и дядо си в къщата им, намираща се срещу дома на Андреа. Тръгва си и… следва страшното. Нападателят чупи прозорец на приземния етаж, влиза в къщата, нахвърля се върху момичето, което отчаяно се бори и опитва да се обади на свой братовчед. Когато тя вече е полумъртва, той я изнасилва. За да прикрие деянието си, я умъртвява с ножа, който намерил на масата. Взема парите й и си тръгва.


Хората наоколо научават на сутринта, че Андреа е зверски убита по най-жесток начин. Не подозират кой е отнел живота й. Изплашени и плачещи съседи и близки стоят пред къщата, още преди да дойде криминалистичната лаборатория. Убиецът също е там, но никой дори не подозира това. Той слуша внимателно какво говорят и близките, и полицаите, и репортерите. После отива да си купи разни вещи с парите на Андреа. Няколко часа по-късно е арестуван. 


Хората от селото организират протести и там, и пред сградата на съда по време на делото.


„Това не е човек, това е изверг! Как може след това да си купи техника, дрехи. Даже е бил сред разследващите и се е усмихвал“, казва бащата на Андреа – Асен Руменов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби