Свързани новини

02.11.2020 15:41

Триото спира протестите, но не и акциите

Видян 1257 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спират ежедневните протести в ден 116 на гражданско недоволство срещу управляващите и прокуроратурата, обявиха от Отровното трио на площад Независимост в неделя. Организаторите публикуваха и съобщение за решението си на страницата си във Фейсбук, където също обясняват причините за него.


„В Деня на народните будители можем да отчетем, че събудихме 67% от гражданите на България, че събудихме световните медии за корупцията в страната, че властта загуби 400 000 гласа - засега. Събудихме ЕП. Милиони българи разбраха, че Царят е гол! Гласа си надигнаха стотици учени, преподаватели, студенти, творци и интелектуалци, хора с най-различни професии, които се чувстваха самотни и смятаха, че никой не ги разбира. Единствените, които не можахме да събудим са Борисов, Гешев и тясната клика около тях. В сегашния си вид протестът постигна немислимото, надминавайки и най-смелите ни мечти. Дойде време да го променим и надградим, за да постигнем целите си”, написаха те.


От Триото обаче обявиха и за новата си инициатива за четвъртък. "Да напомним на хунтата за избягалите 2 000 000 българи! От 12 ч. в четвъртък до края на деня - хвърляйте старите си обувки пред вратата на МС. Ако не може да дойдете на площада - пратете ги по куриер. Може и лично на Борисов на адрес София 1569, бул. Александър Дондуков 1", призоваха на страницата си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева