Свързани новини

01.10.2020 13:30

Борисов с жената на осъдения кмет от ГЕРБ, чието място тя зае

Видян 2532 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Бяхме поздравени от премиера Бойко Борисов за очаквано високия изборен резултат”, похвали се новият кмет на в Септември Васка Рачева, наследила поста от мъжа си Марин Рачев,който получи окончателна присъда за укриване на данъци в особено големи размери. Тя бе единствен претендент на частичния вот в неделя и разбираемо спечели с 90%. Кандидатурата й бе независима, а ГЕРБ я подкрепи.


Тази седмица Борисов привика тържествено всички победители от селищата, в които се проведоха междинни избори. Поздрави ги, снима се с тях, обеща им силна подкрепа през мандата.


Припомняме, че вече бившият градоначалник Рачев от ГЕРБ се сдоби и с обвинение, че плащал скъпо за незапочнат ремонт и ощетил общината с 226 528 лв., а през 2019 г. му бяха запорирани около 9 млн. лв. Пълномощията му бяха прекратени, след като в началото на т.г. КПКОНПИ се произнесе, че кметът е бил в конфликт на интереси при внасяне на предложение и издаване на заповед в полза на фирма на майка си Спаска Рачева, а съдът потвърди решението. Рачев получи 2 г. и половина условно, при 4 години изпитателен срок. Той е осъден и за укриване на данъци в особено големи размери за времето преди да стане кмет, когато е бил едноличен търговец на горива. От гражданското сдружение Да спасим община Септември настояха да бъде потърсена наказателна отговорност и от самата Рачева, която вече зае овакантеното кметско място.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.10.2020 14:52

    много е миличко

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.