Свързани новини

30.09.2020 09:46

Караянчева е обаятелна жена: Симеонов

Видян 2400 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Цвета Караянчева е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. Това е партийно събрание. Метрото не е на Бойко. То е мое, ваше и на всички граждани. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея", заяви Валери Симеонов.


Зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов отвърна остро на исканията на протестиращите да подаде оставка и отказа да го направи. Снощи, по време на 83-ия ден недоволство срещу властта, гражданите поискаха лидерът на НФСБ да се оттегли от поста си, след като ги нарече хулигани и вандали, които възпитават в децата омраза.


"Естествено, че за оставката ми не може да става и дума. В камбоджанската революция имаше червени кхмери, които разстрелваха всеки, който не е съгласен с тях политически. Тези, които виждате по площадите са български вариант на червените химери. Това е нещо като възроден 9-ти септември. Хвърлят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят. Те са еманация на човешката омраза", заяви Симеонов днес в сутрешния блок на Нова телевизия.


Той коментира исканата оставка на председателя на Народното събрание - Цвета Караянчева, както и нашумялото изказване в Лом относно протестиращите и метрото.


"Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. Това е партийно събрание. Метрото не е на Бойко. То е мое, ваше и на всички граждани. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея", каза нейният заместник.


Вчера самата Караянчева, която беше посрещната с летящи яйца и призиви "Оставка!" в Благоевград заяви, че не съжалява за думите си, които предизвикаха обществено възмущение:


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.09.2020 11:25

    Началникът и я определи перфектно, тя си е просто една ПКП!!! А Далаверко е алчна повратлива мангуста, злобен и отмъстителен, но всеки рано или късно си намира майстора

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 30.09.2020 10:31

    пАтиците умират сами

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

водолей