Свързани новини

23.09.2020 16:49

Само Топлофикация – Сф с проблемни сметки и само тя е с мегазадължения у нас: Браншовата асоциация

Видян 2916 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„От всички български топлофикационни дружества проблем при изравнителните сметки има единствено при Топлофикация - София“, заяви пред БНТ председателят на Асоциацията на топлофикационните дружества Кремен Георгиев.
"Има само проблем при фактурата на Топлофикация София и той е свързан с първоначалното ѝ възприятие”, странно се изрази близкият до олигарха Ковачки.
В момента тече проверка от страна на Комисията за енергийно и водно регулиране по всички подадени жалби, като на практика всички те са срещу Топлофикация София”, обясни Георгиев. Той добави, че броят на жалбите при другите топлофикации е незначителен. В Бургас са нула, подчерта той, за да изтъкне боса си.
Георгиев подчерта: „От всички топлофикационни дружества само Топлофикация - София се намира в тежко финансово състояние. Във всички газови топлофикации се връщат пари”, заяви още той.
"В крайна сметка намалението за целия период за цената на газа е под 20%, тъй като за всеки отделен месец в периода август 2019 - март 2020 намалението е различно. Тоест, изчислява се по нова формула и всеки един месец се получава различна цена на газа от тази, която е била", заяви още Георгиев. 19 минути обаче получи 8 ПРОЦЕНТА, което е половината на това, което би следвало, дори той да е прав, а по първоначални сметки на самата Топлофикация отстъпката следваше да бъде 28 на сто.
„Средно претегленото намаление никога не е било 40%”, заяви шефът на бранша.
„В крайна сметка, тъй като цената на топлинната енергия не се определя само


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 24.09.2020 09:14

    Учителката по руски, трупосана за кмет на столицата не случайно, ще се окаже не по-малък спец по кражбите и корупционните схеми от началника си. До каквото се докосне тотално го разкоства и източва милиарди обществен ресурс, еврофондове и програми...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

везни