Свързани новини

01.09.2020 10:50

Каракачанов: Единственият компромис - референдум по всички предложения за Конституция

Видян 2588 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Единственият компромис, който можем да направим с нашите предложения за нова Конституция е да се направи референдум. Не само по нашите предложение, а по всички предложения за Конституцията, заяви вицепремиерът  и председател на ВМРО Красимир Каракачанов.


"Няма да подпишем проекта, ако не се одобрят нашите предложения", посочи още той. По думите му коалиционните партньори не са много склонни да ги приемат, но той не разбира аргументите, "ми този няма да бъде щастлив, онзи няма да бъде щастлив, това не е аргумент".



Ако не бъдат събрани необходимите 120 подписа той заяви, че парламентът и правителството ще продължат да работят. „Отива се на избори и всеки се бори за своите идеи. Дали ще има предсрочен или редовен вот зависи от самата политическа коалиция”, посочи още Каракачанов. 



Каракачанов разясни още, че бързането за промени в Конституцията е грешка. „ГЕРБ имат едни предложения, ние имаме други, НФСБ сигурно имат трети. Няма как да гониш 160 гласа, ако не си направил никакъв дебат в парламента, който трябва да вземе решенията”, каза още вицепремиерът.


Относно Коалиционния съвет лидерът на ВМРО каза, че очаква днес да разбере кога ще се проведе той.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 02.09.2020 08:32

    банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

  • 001 Тодор Александров 01.09.2020 12:58

    Казах го още преди изджуркването на тая сегашната управляваща БКП+ДС-коалиция: ДС-Ванче караАлбинос Праси с многото тераси е БЗНС+ДС-КАРЪКА на българската политика и "демокрация" под ДС-патриотарски "македонски" комуфлаж! Който се е коалирал с него (СДС-Костов, Бакърджиев, Софиянски, Мозер, РЗС-Янето, Ковачки-ЛИДЕР, Дудук-Цензура, .....) все е или ликвидиран безвъзвратно или в политическа "клинична смърт"! Сега е ред и на БКП-ГЕРБ и Разединените ДС-патриотари! Въпросът е че задаващите се кандидати за власт не показвт желание за промяна на сегашната порочна и потиническа БКП+ДС-система и мутро-организация в Б-ия, а искат само смяна и наказание на персоните, яхали тая система и мутро-организация до сега! След което новите да я яхнат и използват за своето лично забогатяване!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци