Свързани новини

25.08.2020 11:10

Цвета да се поучи от Гамбия: Конституционалист

Видян 4084 пъти | Коментари 6
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Щом консултации за "нова" конституция се водят от триото Караянчева-Даритикова-Менда , добре е да ги пратят за една седмица в Банджул на обмен на опит с техните колеги от Гамбия, където също обсъждат в момента нов конституционен проект. Там ще научат, например, че дори в тази африканска държавица без кой знае каква държавна традиция, след политическото решение да се върви към нова конституция, взето преди 3 години, са излъчили Комисия от изтъкнати местни конституционалисти, други юристи, историци, политолози и политически представители, която да анализира проблемите на действащия основен закон и да подготви проект за нов. След тригодишна работа, през м.май тази година Комисията представи конституционен проект за обществено обсъждане. И едва, когато това обществено обсъждане приключи, проектът ще бъде внесен в гамбийския парламент. Дори и в Третия свят се подхожда по-сериозно и отговорно към конституцията. Къде отива България?", пише докторът по конституционно право Борислав Цеков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 кочев 26.08.2020 17:42

    Абе, тази грозна като смъртта неграмотна тенекеджийка, няма ли семейство, няма ли деца, няма ли близки? И не се ли притеснява, че те цял живот ще носят нейния позор? Защото за цял народ си остава "тъпа кърджалийска пу@ка"! Тази неграмотна селяндурка е срам и позор не само за парламента, но и за бългаиря? къде си бе, "хайдутино" с мустаците, демек - съпруга на "тъпата кърджалийска "пу@ка", къде си бе педераст? Ти достойнство на мъж и на съпруг нямаш ли бе, нищожество? Или, понеже ти носи много пари, си траеш, нали? Ега ти нищожеството, ега ти простака!

  • 005 Anonimen 26.08.2020 12:35

    Доказано е,че тази е много елементарна фуста.От най високо място беше наречена с най обидните думи за една жена: "Проста кърджалийска пу.ка".Вместо да защити достойнството си,да подаде оставка запазвайки морала си,тази като крастава овца,продължи да се отрива в Борисов,нещо което се видя от милиони българи.Позор!

  • 004 Anonimen 25.08.2020 20:17

    а тая кърджалийска п....а знае ли къде е Гамбия?

  • 003 Anonimen 25.08.2020 19:10

    много просто-България върви към петия свят,защото и за четвъртия не става.

  • 002 Чарлз Дарвин 25.08.2020 17:41

    По тироида ще ги разпознаете.

  • 001 Anonimen 25.08.2020 15:43

    Адвокат Албена Белянова попита по ЗДОИ Борисов за пачките в чекмеджето му, скандалните запаси и още много други неща https://frognews.bg/novini/advokat-popita-zdoi-borisov-pachkite-chekmedjeto-skandalnite-zapasi-oshte-mnogo-drugi-neshta.html Адвокат Албена Белянова попита по ЗДОИ премиера Бойко Борисов за пачките в чекмеджето му, скандалните запаси и още много други неща. Вчера въпросите са били изпратени на министър-председателя по каналния ред. По закон той трябва да даде отговор на 8 въпроса до 14 дни. Ето и пълния текст на заявлението, с което Фрог се сдоби: ДО Г-Н БОЙКО БОРИСОВ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ от адв. Албена Белянова, адрес за кореспонденция: a_belyanova@abv.bg …

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей