Свързани новини

17.08.2020 12:12

Борисов не спазва Конституцията и не уважава Народното събрание: Божанков

Видян 2453 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ опитват да спечелят време, за да могат да подредят следващите избори. Това коментира в Сутрешния блок на БНТ Явор Божанков от БСП по повод желанието на премиера Бойко Борисов за свикване на Велико Народно събрание и промени в Конституцията.
 
„Основната цел, която ГЕРБ са си поставили в момента, е да отместят общественото внимание, да спечелят време, за да могат да подредят следващите избори, и в крайна сметка да се възпроизведат отново. Премиерът Борисов винаги кара по един и същи конспект, когато има напрежение. Първо, опитва да купи хората, защото смята, че са прости. След това гърми няколко “бушона“ и накрая страх. Но този път гражданите приеха управлението за по-голяма заплаха от пандемията, оказаха се не толкова прости. Не искат пари, искат справедливост, затова и маневрата с “бушоните“ не свърши работа", заяви депутатът от ПГ на „БСП за България“ Явор Божанков пред БНТ.

По повод предложението за свикване на Велико народно събрание, депутатът заяви, че това е ход на един дълбоко объркан и отчаян човек, който опитва да запази себе си. „Това правителство няма легитимност да направи това. Борисов изчете едни промени, които са декоративни, ние нямаме конкретни текстове, засега стоят във въздуха. Той прочете нещо, но дори и не можа да го прочете добре. Езикът на тялото му издаваше объркване, издаваше страх, нещо необичайно за министър председателя. Той може да е всякакъв, но обикновено в момент на криза е горе-долу адекватен, а в момента не е такъв. Още едно основание, че това правителство трябва да си ходи час по-скоро“, коментира социалистът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 ха ха 17.08.2020 13:03

    Въпросът е дали изобщо я е чел

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей