Свързани новини

11.08.2020 09:33

Искат да дискредитират разпознаваемите фигури на протеста: Дончева

Видян 1792 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В старите антифашистки сюжети имаше една фигура наречена агент провокатор, това е Ламбовски. Така Татяна Дончева коментира излъчване на живо във „Фейсбук“ на лидера на „Да, България“ Христо Иванов от протестите на „Орлов мост“, което разбуни духовете в социалните мрежи. На видеото се вижда как към него се приближава бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски и споменава името на бизнесмена Младен Михалев – Маджо.

„Аз не вярвам че Христо Иванов е спрял излъчването, защото смятал че ще злепостави Ламбовски. По-скоро го е спрял, защото не е знаел какво още ще изръси Ламбовски пред камерата“, коментира Дончева.

Според нея нищо от това не уличава Христо Иванов, но показва, че групировката, която брани Бойко Борисов, може да използва и такива хора за дискредитиране на част от разпознаваемите фигури на протеста. Според нея Ламбовски е момче на групировката СИК.

„В следващ парламент със следващо парламентарно мнозинство ще се окаже, че и мнозинството на ВСС ще бъде различно, а отстраняването на Иван Гешев виси на техническото мнозинство на ВСС, не на аргументите за отстраняване“, отбеляза още лидерът на „Движение 21“.

„Гражданските протести имат супер важна роля. Гражданското общество, което изглеждаше мъртво, не заспало, се събуди. Дойдоха нови поколения“, обясни Татяна Дончева.

„След като тази формация на неграмотниците ГЕРБ успя да стои на власт и да ни ходи по главите, интелигентните млади хора също ще се справят“, заяви тя.

„Ситуацията в държавата е като ситуацията в „Левски“ – няма нищо на терена, абсолютно всичко е разрушено“, обобщи Татяна Дончева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 скеч в помощ на агент-провокаторите 11.08.2020 15:26

    Гологлав мъж с тъмносиня риза и поиска да се снима с "бъдещия премиер" Мая Манолова, както я нарече той. Мая Манолова го прие радушно, докато мъжът не й споменава свойски: "Изключил съм си телефона, защото тоА се е обадил на Галеви (знакови фигури в миналото), обадИл се е на Галеви и им е казАл, че нЕма а ти плАти за чукането илЯдо лв, както се бе разбрал с тех, амА аз че опраАим работата....Па то и други клиенти че ти намЕримо..., бъди рахат,че имаш пАри!!!" Да живеят мутрите в Мутростан, че малко време им останА!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате