08.08.2020 11:08

Борисов в Сарая след конференцията

Видян 10719 пъти | Коментари 4
Гласували 5 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов е бил на неофициално и не е ясно дали приятелско посещение в дома на почетния председател на ДПС Ахмед Доган - т.нар. Сарай, научи 19 минути от 3 абсолютно независими източника. Според информацията ни това е станало скоро след конференцията на ГЕРБ, чийто смисъл така и не се разбра. Но заради боя над журналист, адвокат и икономист от охраната на форума (и на други по-раншни събития на партията) стана повод САЩ и ЕС да отправят повече от сериозни предупреждения към българската власт, каквито са дошли и от трети страни. Премиерът не е изглеждал в обичайното си добро настроение в Сарая, не е заснел срещата в своя колоритен фейсбук канал, наричан преди Севда ТВ. Каналът остана без бранд след напускането на медийния съветник на министър - председателя Севдалина Арнаудова. И заместването й с кадър на БСП, намиращ се в правителствената пресслужба от Тройната коалиция насам - екипа на Станишев, т.е. при всичките 3 кабинета на Борисов и 2 служебни на Плевнелиев.


снимка: правителствена пресслужба



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 08.08.2020 23:23

    Този тип е пълна потрес! Това задкулисие не можа ли да се спре на някой по-читав и грамотен или и те са същите престъпници и мутри като избраника си?!

  • 003 Anonimen 08.08.2020 13:31

    Мутра Човек с криминално поведение, принадлежащ предимно към организираните престъпни среди, обвързани с властта и превърнали се в обществено-политическо явление след 1990 г. Човек с особени антропологични белези, с триъгълни плещи и квадратна глава; със силно агресивно поведение. Нетактичен мускулест мъж с криминално досие. По думите на ген. лейт. Бойко Борисов - добре облечен бизнесмен. Някой, който много прилича на Бойко Борисов... Ха-ха, гледай го тоя - прилича малко на Бойко Борисов като млад! ... Само дето не му е провървяло толкова в живота и си е останал просто една мутра-охраните... (https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%BC%D1%83%D1%82%D1%80%D0%B0) Думата „Мутра“ в буквален смисъл изразява негативното отношение на обществото към определена група. Тя се свързва с физически силни и ниско интелигентни индивиди, изпълнители на противозаконни задачи в престъпни организации, враждебно настроени и склонни към насилие спрямо обикновените хора. За никого не е тайна, че в годините на прехода една определена група, наречена от обществото за по-кратно „мутри“, утвърди властта си по силов и незаконен начин върху средства за производство и към днешна дата оказват огромно икономическо влияние върху българското общество, а оттам - и по отношение на българската култура, политика и изкуство. Ограниченият мироглед на тази властова прослойка се отразява върху политиката, който се проявява в системна корупция и некомпетентност, както и липса на върховенство на закона. Ставаме свидетели как това влияе и на икономиката като на лице са огромно неравенство между бедни и богати, липса на конкурентоспособност, неефективно усвояване на евросубсидии, укриване на данъци и т.н.. И не на последно място и в културата, където пошлостта вземат връх не само в музиката, театъра, но в модата. Безспорен факт е, че с продължителното налагане на икономическата си власт в продължение на 30 години, мутрите се превръщат във властващата олигархия, която все повече се слива с държавата и налага модела на примитивния капиталистически авторитаризъм. През последното десетилетие ставаме свидетели на един дивашки капитализъм. Към днешна дата за българското общество мутрата е въплъщение на възтържествувалата духовна деградация и ограниченост, доминантно мислене, силови действия, общувайки по между си с обръщения като „братко“ или „браток“. https://pogled.info/avtorski/Diana-Dimitrova/mutri-van-vsyako-govorene-na-borisov-i-horata-okolo-nego-se-prevrashta-v-pozoren-fars.119033

  • 002 Тиквоний 08.08.2020 13:30

    Писмо от улица "Кратуна" Борисов е наказание за нашите грехове Дата 07.08.2020 30118 Валентин Вацев https://pogled.info/avtorski/Valentin-Vatsev/borisov-e-nakazanie-za-nashite-grehove.119064

  • 001 Anonimen 08.08.2020 12:54

    Положението на Борисов,никога не е било толкова тежко и непредсказуемо.Слаломите между сараите,офисите на неговите сподвижници,есемесите с неиндефицирани "обекти",неграмотните му съветници,кухите дървени "патерици4 от Русе и Бургас,всичко това на куп,го натика в улица без изход.Той не разбра,че "съветите" на бургаския му "партньор",го вкараха в един лабиринт от където няма излизане.Лидер си на най голямата пария в България!Защо послуша тези,които ако утре са изборите,партийките им ще са зад борда и то много зад.Капанът "щракна"и едрия "дивеч"се оказа вътре!

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей