08.08.2020 11:08

Погват Горанов и Вълка, ексминистърът - като Нено?

Видян 13218 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В следващите дни се очаква спецпрокуратурата да вдигне мерника на бившия министър Владислав Горанов. Напомняме, че повече от година той е неин клиент заради "безвъзмездния" наем на апартамент във ВИП комплекса на Домусчиев. Към това се прибавя тревожната за него констатация, до която са дистигнали на Коалиционен съвет Борисов и патриотите, ако се вярва на проправителствения 24 часа, че на бившия финансов министър е отговорността за неплатените такси от хазарт за 700 млн. лв., за което сме публикували и съответната заповед, лично подписана от Горанов. Наши източници даже смятат, че е възможно да се стигне до развитие като при Нено Димов. Бившият министър на околната среда изкара месеци в ареста. Интересен факт е, че политическата кариера на Горанов започва от младежкото ДПС в Плевен, а във винаги подвластното на партията земеделско министерство започва чиновническата му служба.


За да бъде продължена линията за разследвания на крупни бизнесмени, очаква се в следващите дни прокурор да подгони и Румен Гайтански - Вълка. Информационен повод вероятно ще бъде историята за имот, който му е даден преди повече от 10 години от Министерството на земеделието, но в статиите по този повод се засяга моралната, а не юридическата страна на въпроса. Сблъсъкът на институциите с Гайтански досега е един - в международния арбитраж свързваната с него Новера осъди Столичната община, която под ръководството на тогавашния кмет Бойко Борисов предсрочно прекрати концесията на компанията за боклука. И двете страни крият какъв е размерът на сумата, която данъкоплатците се наложи да покрият. Бизнесменът е първият официално обявен съдружник на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.  


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 09.08.2020 11:18

    Само наивник би повярвал, че ще "погнат" точно Горанов. Накрая ще завърши с "няма данни за престъпление".

  • 002 известно 08.08.2020 16:55

    Говори се, че Гайтански е осъдил общината на стотици милиони обезщетение и въпреки, че се крие още се плаща. За това е виновен както винаги Главната Мутра, когато става въпрос за милиони защото това е добре измислена схема. Дава далаверата на следващия, като компенсира предишния с милионите на данъкоплатците и от това си взема пачките за чекмеджето!!!

  • 001 българин 08.08.2020 12:08

    двама "хиреци"! Дано да се сбъдне приказката , на лъжата и лъжците краката са къси!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове.