Свързани новини

23.07.2020 14:27

Владимир Савов е новият зам.-председател на КФН

Видян 1623 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Владимир Савов положи клетва като заместник-председател на Комисията за финансов надзор на мястото на мястото на Илияна Христова, прочула се с необясними имотни декларации и незаконни ревизии като шеф на софийския НАП. Петър Джелепов стана пък неин член, предаде нова тв.

Савов бе избран от Народното събрание като ръководещ управление "Застрахователен надзор", Петър Джелепов като неин член ще подпомага политиката на КФН по анализ и оценка на риска на финансовите пазари, усъвършенстване на надзорната практика и защита на интересите на инвеститорите, застрахованите и осигурените лица.

Председателят на КФН Бойко Атанасов представи номинациите им, като изтъкна че Савов е опитен финансист. Запознат е в детайл с дейността на КФН, тъй като шест години е член на комисията, обясни Атанасов.

"Дълбоко уверен съм, че личност със сериозен опит, експертиза, умения и добра репутация, е от изключително значение за успешната работа на комисията", посочи Атанасов във връзка с кандидатурата на Савов.


Атанасов посочи, че професионалната кариера на Джелепов преминава през управление на регионални структури в банковия сектор. "Акцент в представянето му са уменията за водене на преговори, анализ на макро и на микро ниво и разбиране на нуждите на потребителите", заяви Атанасов.

"Г-н Джелепов и г-н Савов притежават пълния набор от качества, които гарантират силен експертен екип в КФН", каза председателят й.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни