Свързани новини

06.07.2020 09:47

Защо Караянчева отказа Борисов в НС за хазарта: БСП

Видян 1436 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„С писмо до мен шефът на НС г-жа Караянчева, ме уведоми, че отклонява въпроса ми за парламентарен контрол към премиера г-н  Бойко Борисов”, заяви на страницата си във Фейсбук депутатът от БСП проф. Румен Гечев.


„Практически, г-жа Караянчева спира и отхвърля над 99% от въпросите към него под един или друг предлог, по традиция противоречащ на здравата логика”, посочи той.


Въпросът ми беше дали представителят на ДАНС в Държавната комисия по хазарта за последните пет години е докладвал устно или писмено на шефа на ДАНС за проблеми в хазартния сектор. И съответно, дали шефът на ДАНС е информирал г-н Борисов на тази тема, кога, под каква форма, какви мерки са взети. Защото излиза, че с прякото участие на ДАНС, под техния "поглед" 700 млн. лв.  държавна пара е отишла в джобовете на частни лица - хазартни играчи и очевидно прикриващи ги властимащи”,  подчерта депутатът.


„Явно някои хора много се страхуват да бъ де разискван този въпрос публично, пред НС и пред българските граждани. Но....въпросите остават и на тях ще трябва да се отговаря не само пред НС, но и пред други институции и то скоро. Чекмеджетата вече проговориха”, заключи Гечев.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете