Свързани новини

29.06.2020 09:33

Авиокомпаниите изобличиха лъжа на бг кабинета

Видян 9147 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В официално съобщение българското правителство, с цел нагнетяване на напрежението и „страхуване” на хората, пусна фалшива новина, че всички авиокомпании отменяли полети до и от България. Първо от националната България еър опровергаха информацията, като тя бе сред малкото, които не спряха и в най-тежките времена на коронакризата. От Ер Франс и Уиз ер също опровергаха информацията, като унгарците дори оповестиха пускането на още един самолет с нови редовни линии от второто ни по натовареност международно летище – Варна.Търкиш ерлайнс пък учтиво припомни, че всъщност възстановява полетите си от 1 юли, след като с месеци ги беше спряла към и от цял свят.


Това е втори гаф, свързан с авиацията само за броени дни, след като миналата седмица министърът на туризма Ангелкова заяви 17 000 чартъра, които чакаме. Простата истина е, че те са 8200, при това вече немалко от тях бяха отменени, а до края на сезона – особено с такава комуникационна фейк политика на кабинета, нищо чудно да намалеят с 30% до 50%, прогнозират експертите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак