01/03

Свързани новини

25.04.2020 18:04

НАП рекетира заведения без маски и бърка без ръкавици

Видян 2766 пъти | Коментари 2
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
НАП, която се бе скрила в миша дупка след поредицата доказателства за скандална некадърност покрай изтичането на всички данни на над 5 млн. българи и прословутата Наредба Н18, обричаща на смърт заведенията, аптеките, малките магазини, отново се развилня този уикенд. В нарушение на разпорежданията за движение по не повече от двама, без основание, без документ, без маски и ръкавици - абсолютно задължителни, особено при извършване на подобно на обиск опипване и бъркане на каквото им се изпречи пред очите, агентите бяха забелязани да тарашат заведение на бул. Дондуков, където работи само кухнята, за да може да се изпълняват поръчки за доставки. Без да дочакат длъжностно лице, при връзка по телефона със собственика, агентите превишават правата си и с неприкрити заплахи. Явно отчаяни, че не могат да съберат обичайния рекет. Жалкото е, че също като бонусите им за 130 млн.лв. миналата година и повишеното над миналогодишните 124 000 лв. възнаграждение на шефката на НАП, данъкоплатците ще им платим "извънреден труд" за рекетьорските набези, понеже са през уикенд. Честито!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 27.04.2020 14:44

    Рекета вече е държавна политика. Нормално е хората да не вярват на институциите. Няма друга държава даже и в Африка където да изтекат лични данни на над 5 милиона човека и да няма виновни, а на всичкото отгоре да получат и бонуси!Наистина няма такава държава!

  • 001 Anonimen 26.04.2020 08:49

    За това няма никакво доверие в институциите и те са превърнати в политическа бухалка и рекет. Престъпленията започват от тях, а няма кой да ги накаже и въведе в правия ред. НАП и началниците му са доказателство за това с огромния чадър и неглижиране на нескончаемите гафове и афери - 20 милиарда несъбрано ДДС, теча на данни на всичките данъкоплатци и едно голямо нищо, даже бонуси и увеличение на заплати. Просто мафия...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които