Свързани новини

17.01.2020 15:45

Искат вода, ама искат и парно, и работа, и въздух, хайде стига: Ревизоро

Видян 40535 пъти | Коментари 19
Гласували 3 рейтинг: 4.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Смущаващ дебют с изявление пред камерите направи новият екоминистър Емил Димитров, наричан Ревизоро и Язовиро. В Перник, където е роден, той заяви пред журналистите: "Ама искат хем парно, хем вода, и работа искат, и въздух, хайде стига". Според кмета Владимиров, също нов, има "дългосрочни мерки", за които "тепърва ще се вземат мерки за тяхното изграждане", въпреки че язовир Студена и градът са в "бедствено положение", т.е. никаква вода няма да има - 1 млн. кубика се оказва само утайката. Тепърва ще се прави ремонт на пречиствателната станция, който "може и да започне до 2 седмици", както обяви кметът. "Всичко съгласувам с премиера и с регионалния министър", неколкократно обяви новият екоминистър, за да си измие ръцете, като прехвърли вината на колегите си в правителството.. "Язовирът замръзнал, вчера обиколих много язовирчета, дето никой не вдига аларма, че били замръзнали", удивително добави Димитров, който вметна, че от хидролози бил чувал и за велика либийска река. Кметът Владимиров каза, че "кризата ще продължи или няколко месеца, или няколко години". Според него до април щяло да има вода поне за няколко часа на ден, сочели разчетите на ВиК - Перник, което остана без работници и е с шеф - младежки лидер на ГЕРБ в Радомир. Така наричат тинята , течаща от чешмите на хората.


Ревизоро не даде ясен отговор и по въпроса ще има ли мораториум върху вноса на боклук. Щял да се замисли да издава ли разрешения, понеже на премиера не му харесвало. После той каза, че регионалните структури на екоминистерството сами издавали разрешенията, та и с това нямал общо. Но се замислял дали да не посъветва подчинените си да се въздържат от издаване на лицензи. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 019 Anonimen 31.01.2020 16:08

    Ма като не можете да се справите, махайте се бе!!! Стига сте стискали кокала!!! Оядохте се бе дембелази!!!!

  • 018 Anonimen 22.01.2020 10:22

    Изпускането се причинява от: 1. Злоупотреба с диуретици - кафе, чай, вино, бира, hard booze 2. Вирусна или бактериална инфекция Цитомегало вируса отслабва нервите от кръста надолу и съответните сфинктери. С CMV можете да се заразите при дентални процедури или целувка със заразен. Смята се че около 70 - 75% от населението е заразено с него. CMV е херпесен вирус,за някои генотипи е опасен, макар че и за останалите не е много полезен - причинява лек енцефалит. За съжаление, ганцикловир по нашите аптеки няма, пък е и доста скъп. 3. Възрастово отпускане на сфинктерите - касае жени и мъже, но жените са с по-къс уретър и по не могат да задържат кранчето.

  • 017 Anonimen 22.01.2020 10:10

    Амчи, хореоГРАФИРАЙ им един кьочек, бе дедо!

  • 016 Anonimen 22.01.2020 10:10

    Амчи, хореоГРАФИРАЙ им един кьочек, бе дедо!

  • 015 Anonimen 22.01.2020 10:10

    Амчи, хореоГРАФИРАЙ им един кьочек, бе дедо!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове.