Свързани новини

15.01.2020 10:11

Подпалиха къщата на адвоката Ирен Савова

Видян 1487 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Къщата на известната адвокатка Ирен Савова е била умишлено подпалена във вторник срещу сряда вечерта. Инцидентът е станал в 03:30 през нощта. Огънят е тръгнал от покрива на къщата, която се намира в Ихтиман. По думите на Савова на покрива е имало хора. Според нея те са поставили взривно устройство.
Сигналът е подаден от съседите. Ирен Савова благодари за бързата реакция на пожарната и на полицията, които са овладели настъпването на по-големи щети. 1/3 от покрива на дома е унищожен.
По думите на Ирен Савова е открита туба с някакво вещество. Има и следи от стъпки и от гуми на автомобил или автомобили. Тя е убедена, че става въпрос за умишлен палеж. Подобна версия лансира и вътрешният министър Младен Маринов.
Самата Ирен Савова заяви, че непрекъснато е подложена на някакви атаки и това се случва особено по времето, когато е поела знакови дела. Тя се явява като представител на държавата по делото за Царските конюшни. През 2018 година Ирен Савова е била защитник на отстранения и обвинен в корупция заместник кмет на Младост Биляна Петрова.
В края на 2018 г. пред дома и пред кантората й бяха разлепени нейни некролози. Производството за това деяние бе прекратено.
Последният случай, когато Ирен Савова е била обект на заплаха, е от преди година, когато са установили, че на всички нейни автомобили са сложени тракери - проследяващи устройства. Разследването е поето от ГДБОП, но и до този момент адвоката няма информация за неговия ход. Устройствата са поставени на автомобилите, паркирани в гаража на къщата в Ихтиман - това означава, че е имало и проникване в дома й.

 


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови култури и идеи

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови