Свързани новини

29.12.2019 09:18

Премиерът: Днес България е една огромна строителна площадка

Видян 1833 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 1.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Днес България е една огромна строителна площадка. Изграждаме поне 10 огромни инфраструктурни проекта", написа премиерът Бойко Борисов в страницата си във Фейсбук.

"Бъдещето на ТЕЦ-овете ще бъде решено колективно и след широка дискусия в Европа. Не e лесно решение да се откажем от мястото, където се произвежда 60% от електроенергията ни и работят 15 – 20 хил. души. Хората да бъдат спокойни, че ще се пенсионират и няма да останат на улицата. Освен това в пещерите до Перник е намерена вода и ще поставим поне 80 км. нови тръби. Всеки, който е допринесъл за сегашната криза, ще си понесе отговорността. Когато правихме водните цикли с европейските пари, някои кметове отказаха да се включат в тези проекти. Днес България е една огромна строителна площадка. Изграждаме поне 10 огромни инфраструктурни проекта", написа премиерът Бойко Борисов в страницата си във Фейсбук.

“От 52 година не е пипано нищо в Перник. От 52 или и трета, имаме спор, може и 55. Няма по-млада от мене тръба. Хубаво е, че се оказа, че в пещерите има вода. Сега ми докладваха. Разбира се, ще си понесат отговорност всички, които през годините са допринесли за това. Но когато говорихме за водните цикли -  колко е важно да използваме европейските пари, имаше градове, които буквално проспаха периода”, заяви Бойко Борисов по повод водната криза в Перник, съобщава Нова телевизия.

Днес Борисов посети Стара Загора и се срещна с кмета Живко Тодоров, за да види къде ще се изгражда новата многофункционална зала с 5 200 места, за която правителството отпусна първия транш от 4,5 млн. лева.


 Снимка: БГНЕС


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Добри Божилов 29.12.2019 12:20

    Изумителен е упадъкът ни. Месеци вече се проточва една брутална трагедия, и никой, абсолютно никой в Перник, не смее да излезе и да посочи с пръст главния виновник - Бойко Методиев Борисов - върна ни тоя идиот преди 9-ти 1944 ....

  • 001 Кирил Семерджиев 29.12.2019 12:19

    „Не само пътищата трябва да се проверяват . Българските политици не спират да крадат – вече 30 години . Те вече достигнаха фазата на маниачният идиотизъм . На Цацаров беше забранено да започне проверка за т.н. швецарски диск и т.н. люксембуркски диск с имената на няколкостотин баш изпечни български крадци милиардери . Забранено му беше от власт имащите да търси къде изчезват всяка година близо три милиарда лева крадено ДДС по официални данни от ДАНС . Не правейки нищо , той извърши престъпление по служба срещу народа си и държавата си . Дали Гешев ще прави същото т.е. нищо през следващите 7 години , за да могат мъчителите на българския народ да опазят на всяка цена откраднатото за последните 30 години ???!!! Ако аз бях новият главен прокурор , още от 02.01.2020 г. щях да изискам от германското финансово разузнаване ново копие на т.н. швейцарски диск и да ги почна поименно българските апаши . Абе ти откъде имаш тия милиони ( милиарди ) в тази швейцарска банка ? Колко данаци си платил , преди да ги изнесеш тези пари в Швейцария ? … всичко е много просто , бързо и лесно осъществимо . Бюджета ще се препълни за нула време .“

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог