Свързани новини

17.12.2019 14:56

Журналистът Марио Трифонов е бил открит мъртъв в дома си

Видян 2430 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Журналистът Марио Трифонов е бил открит мъртъв в дома му в София на 14 декември, съобщиха негови приятели, предаде 24 часа.



Причините за кончината на 52-годишния мъж не са известни, но близките му споделят, че последните месеци са били трудни за него, тъй като е бил уволнен и е търсел работа, предава life.dir.bg. Във фейсбук профила му приятели споделят, че мускулите не го държали, трудно ходел, понесъл тежко смъртта на кучето си преди седмица. От постовете се разбира, че сам е посегнал на живота си. 


Марио Трифонов е роден на 18 ноември 1967 година в София. Филолог по образование. С журналистика започва да се занимава през 1995 г. Работил е в телевизиите "Триада", "Евроком" и "7 дни", в радиата "Хит 7", "Атлантик" и NET. Бил е главен редактор на списанията BEAUTY, "Всичко за жената", Mr. BiG и на сайта fashioninside.bg. Работил е и като административен директор на списанията FHM и Madame Figaro. Автор е на женския роман "Най-добрата в играта". От юли 2014 година е главен редактор на inlife.bg.


Списва собствения си блог със закачаливото име „Шантиклер“ – дума, която се ражда през 30-те години на миналия век в Русе и е била използвана като шеговито намигване към всяка модна новост. 


"Научи ни преди всичко за ценните неща в живота - за добротата в отношенията, обичта и уважението към всеки един, без значение кой къде се намира на йерархалната стълбичка. Благодарим ти за всичко, Марио и ни прости, ако не сме били на висотата, на която ти самият беше! Това е нещо, което се учи цял живот и се постига трудно. Светъл път към звездите и дано се срещнем отново, в някой друг живот...", написаха бившите му колеги от "In Life".

 

 

 



Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови култури и идеи

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови