Свързани новини

10.12.2019 15:58

Колектор на Галеви плаща офиса на Мая

Видян 4155 пъти | Коментари 4
Гласували 4 рейтинг: 3.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Луксозният втори офис, който нае безработната Мая Манолова се финансира от колекторска фирма от кръга на близките й братя Галеви и техния лейтенант Стъклето, чието име по паспорт е Владимир Ангелов, пише десният сайт Трибюн.


 


Дружеството, което подхранва бившия омбудсман – прононсираната защитничка на длъжниците, внесла унищожилия немалко от тях член 417, по който събирачите на дългове се разправят с гражданите, често против всякакви правила и норми, се казва Колект Център ООД. Официалният му управител е с характерното име Ахмед Шуганов.


 


Според ПИК фирмата влиза в колекторския бизнес с рамо от Манолова, чиито поправки в законите де факто облагодетелстваха сериозно първо ЧСИ-тата, после колекторите. Във фирмата е и бившият скандално изгонен от МВР полицай Иво Сотиров. След това той е приютен на работа в любимата ни Инвестбанк АД, чието име носят 43 дружества в Търговския регистър, а там се точат милиони от клиентите, както показва банковата и съдебната практика. Но и оттам господинът е изгонен. Останал безработен като Мая, той е сред основателите на колекторската фирма, плащаща офиса на омбудсмана. Напомняме, че тя поддържа и друг офис в центъра на София, купен с абсолютно необезпечен кредит от банката на Маджо.


 


Цитираните от Манолова доходи като адвокат са доста съмнителни, тъй като месец след загубата на изборите за кмет тя няма време от тв изяви, а няма данни да е участвала в съдебен процес, който да й е донесъл приходи – нито се е чуло, нито се е видяло. Напомняме, че наред с 2 офиса, тя поддържа къща край Перник, където обаче НЕ СЕ СПИРА ВОДАТА, за разлика от режима в областния град, апартамент в града, поддържа видимо висок стандарт – над 1000 лв. само за фризьор, а съпругът й кара автомобил за 200 000 лева.


 


Напомняме също, че Манолова учреди в понеделник партията си в Кула Б в Дървеница на фармаолигарха Огнян Донев. Същият, който купи почти без пари общинските аптеки на София с кредит от Общинска банка, разпродаде ги, така че днес не съществува дори една от тях, а после повтори операцията с фармацевтичния комбинат в столицата.


 



Официално в нейната платформа влезе близкото до него е съдружника му Любомир Павлов – Пъпката сдружение Днес.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Шаро Фандъков 11.12.2019 09:11

    Фани Маята, удари Фандъчка.

  • 003 Anonimen 11.12.2019 06:58

    Това не е за пръв път. Затова хората нямат желание да гласуват. А защо починалите са все още по списъците?

  • 002 Тони Кръстев 10.12.2019 16:51

    Пълни глупости: има закон, писан от Мая, има и решение на Конституционния съд: повторно броене се прави единствено и само в секционните комисии, при изрично написани в протоколите възражения на техни членове. При никакви други обстоятелства.

  • 001 Мая Манолова в съда: Свидетели признаха за манипулации на изборите 10.12.2019 16:47

    Делото на Мая Манолова с искане за касиране на изборите за кмет на София направи пробив в съда. Днес бе поредното заседание, в което бяха изслушани свидетели – и от нейната страна като ищец, и от ответната – на Йорданка Фандъкова, като ответник, които са признали пред съда, че е имало изборни манипулации. Става въпрос за нарушения на Изборния кодекс чрез поставянето на пунктове с лаптопи на втория етаж на зала “Арена Армеец”, където се помещава Общинската избирателна комисия в столицата, които в деня на балотажа са отваряли неправомерно протоколите от секционните комисии, преди да бъдат обработени по надлежния ред от ОИК. “Така неоторизирани лица, неописани от закона, са правили предварителна проверка на протоколите от избирателни комисии. Днес стана ясно, че това е било факт. Изискването на Изборния кодекс е СИК да предадат своите протоколи запечатани пред ОИК, а преди това да не се правят никакви отваряния, корекции, зачерквания или каквото и да е друго по тези официални документи”, обясни Манолова. Всички свидетели, както и доведените от нея, така и тези от ответната страна, са потвърдили, че такива пунктове са били налични и разположени на втория етаж на зала “Арена Армеец” и против закона са извършвали някакви проверки и поправки. От Инициативния комитет по издигнаето на Мая Манолова за кандидат за кмет на София отново са поискали повторно преброяване на бюлетините. “Изумително е, че след като вчера институциите потвърдиха пред президента Румен Радев, че са “за” отваряне на чувалите с тях, допълнителна проверка и броене, проверка на това как се отбелязват недействителните сред тях, днес представители на управляващите категорично се противопоставиха срещу всичко това. Всъщност тук е мястото – съдът е мястото за отваряне на бюлетини – не в СИК, не в ОИК, не някой държавен орган, а в съда”, разясни още бившият омбудсман. И обяви, че “истината е в чувалите. Върховенството на правото е в чувалите. Справедливостта е в чувалите. Честният изборен процес е в чувалите. И докато те стоят затворени и запечатани, хората ще продължават да се съмняват има ли смисъл изобщо да гласуват, след като гласовете им горят”.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева