Свързани новини

27.11.2019 10:11

Горанов: В САЩ обсъждахме логистичен център на НАТО във Варна

Видян 1388 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Горанов съобщи, че е обсъждано изграждането на логистичен център във Варна за всички обучения под флаг на НАТО. „Не става дума за изграждане на голяма военно-морска база с голяма инфраструктура”, уточни министърът. И сега има военни обекти на територията на Варна, заяви Горанов.

Президентът Доналд Тръмп беше задълбочен в знанията си за нашия регион. Това заяви през Нова телевизия финансовият министър Владислав Горанов, който беше част от делегацията в САЩ. По отношение на координационния център на НАТО във Варна, той уточни, че това ще е логистичен център за всички учения на НАТО, които се провеждат в Черно море. Не става дума за голяма военна база, с голяма инфраструктура, каза той. И сега има военни обекти на територията на Варна, заяви Горанов.


Когато говорим за покупката на самолети, остана впечатлението, че сме насилени за покупката на американски самолета. И сега продължаваме да смятаме, че това беше единствената изгодна сделка, каза Горанов.


Приятно съм впечатлен и изненадан от начина, по който Тръмп комуникира. Тръмп беше изключително дружелюбен в отношението си към България. Срещата беше безпрецедентно дълга, близо два часа, разказа Владислав Горанов.


Темата с визите е на ниво Конгрес. При добра воля и координация може по-бързо да се придвижим към изпълнението на критериите, каза Горанов.


Финансовият министър бе помолен да коментира и нашумелите кадри на слизащия от самолета военен министър Красимир Каракачанов, който носеше ръчния си багаж. Няма кой да ни носи куфарите, багажът се натоварва от правителствения протокол. Става дума за ръчен багаж, който Каракачанов можеше да остави в самолета и да бъде свален от правителствения протокол. След толкова часове полет човек се колебае как да си организира слизането, заяви Владислав Горанов.

 

Източници: Нова ТВ, Епицентър


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв