Свързани новини

04.11.2019 14:41

Новият кмет на Перник: Бързи мерки за подобряване на стопанската и икономическа дейност

Видян 1669 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



 Управлението на Община Перник ще бъде насочено към подобряване на стопанската и икономическата среда на територията на общината. Това каза в интервю за дневния информационен блок „Добър ден“ на Радио „Фокус“ новоизбраният кмет на Община Перник от "БСП за България" Станислав Владимиров. Той коментира, че победата е постигната благодарение на добре подредена и позитивна кампания. Екипът на новия кмет ще бъде представен на обществеността до няколко дни, уточни Владимиров.



„Тази енергия, тази нагласа за промяна и същевременно очакванията, които има към мен – това е огромна отговорност. Най-важното нещо е структуриране на един силен и експертен екип, одит на сегашното състояние, за да видим на какво стъпваме, и много бързи мерки за подобряване на стопанската и икономическа дейност на територията на общината. Знаете, че близостта до София ние не я използваме по най-добрия начин, за разлика от много общини като Божурище и Елин Пелин, които създадоха добри бизнес зони. Това доведе големи инвеститори, което означава повече приходи, повече проблеми, които те решават. Аз съм икономист, цялото ми управление ще бъде насочено към подобряване на стопанската и икономическата среда на територията на община Перник“, заяви новоизбраният кмет.
Станислав Владимиров допълни, че хората искат повече прозрачност, откритост и честност в управлението, както и по-бързи действия в различни посоки. БСП печели изборите и в Батановци, както и в няколко кметства в областта, каза още новият кмет. Той очаква, че с новия общински съвет ще работят заедно за развитието на Перник.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева