Свързани новини

04.11.2019 11:03

БСП: Надхвърлихме поставената цел на изборите

Видян 1032 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Доверие се гради трудно, но сме на правилния път. В началото на кампанията си поставихме цел за тези избори и я постигнахме, дори малко я надхвълихме. Смятаме, че изборите за нас бяха сравнително добро представяне". Това заяви зам.-председателят на ПГ на "БСП за Бългапия" Христо Проданов пред Нова ТВ. "БСП като партийно и политическо ръководство, специално в София, е направила всичко възможно, за да мобилизира левия електорат. Предстои анализ - дали сме успели, все още коментираме предварителни данни", каза още Проданов.


 


"Спечелили сме около 65-70 общини и 4 областни града - Русе, Перник, Разград, Благоевград. Това е знак, че БСП продължава да върви във възходяща линия - за разлика от ГЕРБ, които са в низходяща", коментира той. "Да спечелиш доверие е трудно и изисква много работа. Правим всичко възможно - резултатите от последните ни 3 избора показват възходяща посока", каза още Проданов. Той обясни, че моделът на всяване на страх е "пуснал пипала" навсякъде, което е наложило обединение и търсене на периферия. "Спирам в малко магазинче в Надежда - там също облепени плакати на ГЕРБ. Питам човека, който продава, собственика, дали толкова обичат ГЕРБ. Той отговоря, че не ги обичат, но ако откаже да сложи плакат, ще му затворят бизнеса и няма кой да ги вземе на работа с жена му", разказа Проданов.


 


"Страхът и натискът бяха огромни - затова смятаме, че нашият резултат е добър", заключи социалистът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог