Свързани новини

29.03.2009 15:48

Изчезна спонсор №1 на ГЕРБ

Видян 1772 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 2.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изчезна спонсор №1 на ГЕРБ бизнесмена Киро Киров. Парите, които той е дарил на партията, чийто неформален лидер е Бойко Борисов, са в размер на 53 323, 80 лв. От тях 27 000 лева са финансови подаръци, а останалите 26 323, 80 лева са „непарични“. Помощите са дадени без условие, посочва се в документите за тях.


Киров изчезна на 27 март пред дома си в столичния кв. „Банкя” и вече трети ден няма никакви сведения за него. Полицията работи по няколко версии.  Вероятно е да става въпрос за отвличане, макар че до момента да няма ясни доказателства за това, както и информация за искане на откуп. Друга версия е, че бизнесмена дължал много пари и може да се е покрил.


Джипът „Порше“ на 70-годишния президентът на „Киров – Бош” АД беше открит пред отворената врата на гаража му, отключен и със счупени фарове. Мобилните телефона на Киров са изключени и от изчезването му не отговарят. Проверява се и версията за това, че минути преди бизнесменът да изчезне, наоколо е имало друг джип „БМВ”, тръгнал минути след това. Служителите на реда работят също така и по сигнали от стари подобни случаи, защото свързват изчезването на Киров с отвличането на бившия президент на Литекс Ангел Бончев, който беше качен именно в такъв джип.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби