Свързани новини

21.10.2019 19:00

Джамбазки: Да се затворят общежитията във Военна рампа, Враждебна и Овча купел

Видян 1786 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Трите центъра за нелегални имигранти в София – Техникум по дървообработване – „Военна рампа“, „Враждебна“, „Овча купел“, трябва да бъдат закрити незабавно, а обитателите им екстрадирани. Незабавно! Това заявява в своя позиция евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.
Двама мигранти от Афганистан са изнасилили непълнолетно момиче в София. За пореден път ставаме свидетели на трагедия с участието на нелегални мигранти. След наръганото на ул. „Пиротска“ момиче преди няколко години днес отново усещаме вкуса на модерниямултикултурализъм. Двама непълнолетни афганистанци са си позволили да изнасилят брутално тяхна връстничка. Отново без реакция на цялата гмеж от НПО-та, хелзинкски комитети и прочее родоотстъпници. Колко още трагедии трябва да изтърпи нашето общество, за да се събудят жълтопаветните приятели на мургавите „инженери“, които бягали от война, пита Джамбазки.
Ние от ВМРО от години се борим с този проблем. От години говорим как не става въпрос за майки с деца, бягащи от войни. Става въпрос за агресивни млади мъже, които не са достигнали нашето цивилизационно развитие, и които смятат, че е в реда на нещата да изнасилваш деца. Неуважаеми, няма да се разберем така, посочва той.
Ето защо като кандидат за кмет на София Ангел Джамбазки настоява категорично за затварянето на общежитията във „Военна рампа“, „Враждебна“ и „Овча купел“. Това ще се случи след като всички престъпници с нелегален статут получат сурови наказания от закона и бъдат депортирани от страната ни. Ние няма да позволим нелегални мигранти да изнасилват децата ни в центъра на столицата. За подобни деяния са нужни тежки репресивни мерки, които да решат проблема в зародиш, заявява той.
За никого не е тайна, че именно сигурността е приоритет за мен като кандидат за кмет на София. С помощта на увеличения капацитет на общинската полиция, възнамерявам да прочистя столицата от раковото образувание, което представляват общежитията за мигранти, завършва Ангел Джамбазки.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове.