Свързани новини

11.10.2019 13:26

Фандъкова: Няма да напускам политиката скоро

Видян 1871 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 
„Имам готова дългосрочна визия за столицата, надявам се да я приемем до края на годината”, заяви пред BgOnAir кметът на София Йорданка Фандъкова.
„Кампанията е в разгара си и е много рано за социология. Искам ми се да говорим за визията и за проектите в града, за това как ще изглежда София дългосрочно. Нашите приоритети са в чистотата на въздуха, продължаване на подмяна на градския транспорт. За 5 години сме сменили 90% от автобусите и тролейбусите, купуват се нови трамваи, метрото се строи. Мои опоненти омаловажават това и дори го отричат, но метрото не строи само. Като опитен кмет, за мен е важно в ОС да има определено мнозинство, а не той да бъде фрагментиран“, посочи Фандъкова.

„Градът се развива с работа, а не с приказки. Премахнали сме 500 незаконни постройки, но не шумим“, посочи тя. "Преди години трябваше да пълним дупките по основните булеварди, сега вече можем да насочваме средства към кварталите. За мен най-важното е, че хората ми дават задачи. За тях най-сериозният проблем е паркирането и презастрояването. Имаме създаден модел как да обезщетяваме собственици, които имат имоти под формата на градинки в междублоковото пространство", каза още столичният градоначалник..
"Засега гледам да реализирам важните проекти за София през следващите години. Не съм си поставяла за цел да напускам политиката след изпълнението на конкретен проект", отговори Фандъкова на въпрос, дали мисли да се оттегли от политиката, както Бойко Борисов заяви и си постави срок АМ Хемус.




  Снимка: Капитал












Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Призив! Ножът е опрял до кокала. Олигархията – мафията или народът! Вдигайте се! 11.10.2019 17:52

    Призив! Ножът е опрял до кокала. Олигархията – мафията или народът! Вдигайте се! ПРИЗИВ към изстрадалия, ограбен и унижен български народ ...Ние приветстваме организаторите и всички онези доблестни граждани, които излязоха на протест срещу избирането на Иван Гешев за главен прокурор, като призоваваме на обявения заключителен протестен митинг на 24.10.2019г., денят, в който ВСС ще утвърждава избирането на главния прокурор, да излезем организирано като един, най-после да докажем, че сме народ и защитим правото си като суверен! Само тогава президентът ни ще има моралното право да застане на страната на собствения си народ и не подпише указа за назначаване на новия главен прокурор, което ще е първата реална стъпка към промяната. Инициативен комитет Игнат Раденков Проф. Боян Дуранкев Акад. Петър Иванов Ренета Инджова Васил Василев Росен Миленов Проф. Нако Стефанов Велизар Енчев Георги Дражев

  • 002 “Пари на вятъра” 11.10.2019 17:37

    Мая Манолова с рубрика “Пари на вятъра” https://www.facebook.com/Maya.Manolova.1965/videos/507973156655246/ От днес стартирам рубриката “Пари на вятъра” в която ще ви информирам как Столичната община харчи нашите пари, съобщи във Facebook кандидатът за кмет на София Мая Манолова.

  • 001 ГЛАСУВАНЕТО ЗА ПРЕСТЪПНИЦИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! 11.10.2019 17:36

    АНКЕТА: За кого ще гласувате на местните избори в София? Тодор Славков 47.31% Внукът на Бай Тошо 35.48% Синът на Иван Славков 17.2% Total Votes:1093

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с предизвикателства

Днес може да се сблъскате с предизвикателства, които