Свързани новини

24.09.2019 09:26

Кадиев срещу Мая за левия вот

Видян 1810 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ексдепутатът Георги Кадиев отново ще се кандидатира за кмет на София. Той обяви намерението си  в личния си профил във Фейсбук. „Реших да приема предизвикателството и да се кандидатирам на предстоящите избори”, заяви Кадиев. Припомняме, че той ще се пробва да заеме кметското място вече за четвърти път. При последния си опит да щурмува кметството политикът успя да събере 5.92% от гласовете на столичани.


Кадиев обяви, че в битката за София ще бъде ляв кандидат. „Този сблъсък е между леви, десни и либерални идеи, и те имат нужда от своето представителство и защита. Винаги съм бил ляв човек, имам лява политическа биография и съм ляв кандидат за кмет. Не възприемам тезата, че в местната политика няма ляво и дясно и няма политика. Като ляв кандидат защитавам леви политики и предлагам леви решения.”, заяви той в социалната мрежа.


Същевременно двете основни леви формации у нас БСП и АБВ вече обявиха,  че на тези избори  ще подкрепят номинацията на бившия омбудсман Мая Манолова, издигната от инициативен комитет. През уикенда кюстендилката за пореден път се отрече от червените. Манолова е подкрепена и от дясната ДБГ. Напомняме, че при предишните си опити да стане столичен градоначалник Кадиев е бил издиган именно от БСП, а по-късно от АБВ.  “Много от моите разбирания и идеи са коренно противоположни на идеите на други кандидати за кметове и това ще проличи в кампанията”, загатна сега Кадиев. В предизборната надревара обаче той ще се бори именно за гласовете на левия спектър от избирателите.


„Вие имате право на по-голям избор на кандидати, платформи и идеи, затова участвам”, аргументира решението за поредната си битка кандидат-кметът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 25.09.2019 09:54

    Не мисля, че хората с леви убеждения трябва да гласуват за тази политическа проститутка Манолова, която серазграничава от БСП, наухажва десните соросоиди.

  • 003 Скритият коз на Боко МУТРЕВ 24.09.2019 13:03

    Нечистоплътният милионер Кадиев открадна доста гласове от БСП на предишните избори. Сега пак? А Кадиева купува ток от АЕЦ по себестойност и го продава в Гърция на средноевропейска цена. Нема идеология, само бизнес.

  • 002 Потрес! ГЕРБ си купиха Георги Кадиев, за да краде гласове от Манолова 24.09.2019 13:00

    Потрес! ГЕРБ си купиха Георги Кадиев, за да краде гласове от Манолова Кандидатурата на Георги Кадиев за кмет на София не е в полза на лявото, а в интерес на ГЕРБ Nе е изключено да има договорка между ГЕРБ и Кадиев, като целта е разцепление в ляво, отмъкване на гласове от Мая Манолова и крайна победа на Фандъкова. Кадиев беше депутат от БСП, но напусна партията, след като червените издигнаха Михаил Мирчев за кмет на София а последните избори, а не него. Тогава Кадиев се яви самостоятелно на вота, което наложи отстраняването му от столетницата. Кадиев бе и сред най-ярките поддръжници на Десислава Иванчева, която впоследствие бе обвинена във взимане на подкуп. С времето Кадиев се разграничи от нея.

  • 001 Anonimen 24.09.2019 12:30

    Кадиев се чуди как да привлече внимание към себе си, май! Жалко, правеше впечатление на принципен човек, а се оказа че и на него "звездите му говорят": като се почне от историята с БСП, с Иванчева, сега и това...

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби