Свързани новини

16.09.2019 14:22

Шефката на НС играла кючек с кмета на Силистра, шофьорът й недоспал

Видян 48837 пъти | Коментари 0
Гласували 20 рейтинг: 3.9000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефката на парламента Цвета Караянчева е имала бурна нощ преди пътнотраспортното произшествие, в което е участвала, научи 19’. Тя е купонясвала в Силистра заедно с цялата си охрана и шофьорите си. Били са направени и клипове, как Караянчева танцува кючек в скута на кмета на Силистра, които впоследствие са били изтрити, алармира PR-ът Весислава Танчева. Двамата са отпразнували подобаващо деня на града. Шофьорът на шефката на НС пък със сигурност е бил недоспал, след като компанията на Караянчева е останала до рано сутринта в заведението, а катастрофата е станала на другия ден към 10 часа.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 AnonimenПолицай 17.09.2019 11:57

    Келешът зад воланая от охранителната служба подлежи на законово наказание, защото не е спазил правилото зад волана да се сяда отпочинал и без употреба на алкохол. Второто не е налице, но за първото провинение е виновен, но не само той, а и неговите началници, защото по закон те са длъжни да осигурят достатълно време за почивка преди работа!

  • 006 Свидетел 17.09.2019 11:53

    Келешчетата от НСО са научени да не спазват законите по пътищата и никога не карат със съобразена с обстановката скорост. Презумцията е да не би случайно да чака някъде снайперист. Но прекомерната скоро ги превръща в умишлени убийци. Затова им пожелавам на някой скъп на тях и тяхното семейство близък човек да бъде причинено същото! А защо не и от техен колега. Колкото до това, върху какво е избрала да седне и да потанцува - не завиждайте. В живота от векове се избира нещо по-твърдичко или по-тесничко. При нея важи избора на по-твърдичко!

  • 005 Димитър Димитров 16.09.2019 21:32

    А мен пилотна кола на правителствен кортеж ме изблъска от пътя. Караше пред другите в кортежа със синя лампа на покрива, с бясна скорост и като започна да ме наближава рязко зави срещу мен, като се опитваше да накара да завия към банкета в дясно. Скоростите и на двама ни бяха доста големи и аз инстинктивно не завих на дясно, защото щях да вляза в разорана нива, а завих на ляво и се разминахме с пилотната кола неправилно. Спрях в банкета на отсрещното платно малко преди да се ударя в следващата кола в кортежа. Всичко стана за секунди. Жена ми беше примряла до мен. Спаси ни, че колата ми беше бърза и реагирах светкавично. Ако се бях забавил само секунда, щяхме да се блъснем с втората кола в кортежа.

  • 004 ГЕРБ ми забраниха да говоря пред медиите 16.09.2019 18:21

    Майката на пострадалото дете в катастрофата с Караянчева: ГЕРБ ми забраниха да говоря пред медиите Но тя отказва да говори с думите: “Нямам право да говоря за катастрофата, нямам право, моля се детето ми да се оправи и емигрираме от тази държава. Разберете ме нямам право, не знаете какво преживявам в момента…” Остава загадка, защо тя и детето и не са качени вчера в правителственият хеликоптер заедно с Цвета Караянчева, а са зарязани в шуменската болница под полицейско присъствие. Доктори от болницата в град Шумен подчертават факта, че Караянчева буквално вчера не е била на себе си, а като са и казали, че трябва да и направят кръвна картина и изследвания е казала, че това ще стане само в София и то в болница която и посочи премиерът.

  • 003 Весислава Танчева 16.09.2019 18:11

    Моля, правителствената служба, преди да ме уведоми за следващата клета медицинска процедура, на която е била/ще бъде подложена Караянчева, да съобщи с кого и до колко часа е купонясвала предишната нощ в Силистра, барабар с цялата си охрана и шофьорите? Моля също да ми кажете къде изчезнаха клиповете с ориенталските танци в скута на силистренския кмет, част от същото забавление, посветено на празника на града. Празник, уважен от Цветата на републиката, както и от ред важни, побратимени гости, включително руски… Добре ще е накрая да ни уведомите колко часа е успял да поспи шофьорът, возещ Голямата бяла птица, преди да сътвори ПТП на пътя Силистра-Шумен в 10 и нещо сутринта? И чак когато изясним всички тия неща, тогава мога пак да чета, че госпожата прекарала спокойно нощта! Не че изобщо ме интересува, де… Бележка на АФЕРА: АФЕРА изнамери видеата! На видеото кметът на Силистра!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец