Свързани новини

07.09.2019 09:39

Горанов увеличава с трима души Комисията по хазарта

Видян 2670 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В Комисията по хазарта да се създаде нова дирекция, предлага на Министерския съвет финансовият министър Владислав Горанов.

Проект за постановление, с което да се промени устройственият правилник на комисията, е обявен за обществено обсъждане.

Новата дирекция ще поеме нормативната уредба и процесуалното представителство. Целта е по-качествена защита и водене на съдебните дела от и срещу комисията. Щатът на комисията ще се увеличи с три бройки, които ще се вземат от финансовото министерство.


 Снимка: Капитал


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 ЕДИН СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ охолно живеещ пенсионер 07.09.2019 11:20

    Аман и бактън от това ежегодно повишаване на пенсийте!Власта се самозабравИха,кафа от повишавания,а не се сетИха един път да ни намалят пенсиите!?! Вече не смогваме да си ги изхарчим тия камари пари с които буквално ни заливат,дето ни се дават всеки месец,та вече изнагляха и дават и коледни ,великденски ,осмомартенски,надбавки.Защо питам аз ,от какъв зор ни засипват с ненужни ни и излишни суми,които е невъзможно да бъдат изхарчени??? Уиуето Пууова хубаво ви го каза,че "...в песнионерите не е нужно да се инвестирГа,щот те и без това до година-две са си... пътници...", ама нЕма кой да я послуша , тази световна строително-финансова ГУРО-експертка и МЕГА-стратегачка.Затова сега и Фърляме пакети с десетки хилади от балконите,защото чекмеджетата ни в къщи пращят ,а по антратата се преметат кашони с пачки от стотачки.Омръзна ни вече,да висим по гръцката граница с лимузините или да обикаляме по света,изнемощахме да скиаме вече с отвръщение, я до Малдивите,я до Галапагос,до А- Руба,А Не руба,до Сан Тропец,Пуерто Рихо,Патагония,Маравея,Аласка,Мачо Пикчеро или до Великданските острови, да топиме и там семенните торбички в Кроткия Океан.Моля ви от името на всички български пенсионери:Намалете поне еднократно абце-лютно всичките пенсии минимум с 200-300 лева на човеко-бастун-пенсионер,за да ни облекчите поне малко!Че просто няма какво да ги правим тия камари с пари,с които ни залива власта! А на изнемогвашите хазартни несретници,дето едвам свързват двата краяи я карат вече на Май-баси,ебаси мизерията ебаси,на тия дето печелят жълти стотинки от картончетата за трЪкане,от тотото,от всички хазартни заведения,казината, МОЛЯ ВИ,освободете ги от данъци,не ги мъчете,дори ги подкрпете с държавни дотации от бюджета.Давайте има там по някои и друг мЕлЯрд от бюджетните излишаци,а ако нЕма взимайте ,колкото ви дават заеме и наливайте на хазартните бедняци в търбисите,че едвам преживяват миличките,или направете някаква обща дарителска каса,та да им даваме дарения и ние, български пенсионери....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови култури и идеи

Денят е подходящ за пътувания или изследване на нови