Свързани новини

12.08.2019 14:27

Фандъкова: Не съм уморена, имам сили, амбиция и желание

Видян 1710 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


През септември столичният кмет Йорданка Фандъкова ще обяви решението си за местния вот през октомври. Тогава тя ще представи и нов екип и проекти за развитието на София.


"През септември ще обявя своето решение, подготовката за изборите и новите проекти", категорична бе Фандъкова.


"Това са изключителна важни избори за развитието и продължаване на промяната на града. В момента съм изключително съсредоточена в работата. Чувам всякакви упражнения върху моето решение и мен самата. Непрекъснато се говори, че съм била уморена. Искам да успокоя всички, които имат притеснения, че съм в добро здраве и трудно се уморявам. Много ме мотивира работата, така че не съм се уморила, имам сили, амбиция и желание да си свърша работата и го правя ежедневно, навсякъде по града. Срещам се с хората, бях в Кокаляне в неделя и коментирахме проблемите на селото. В диалог съм с хората и се подготвяме. Като е изправим пред хората да имаме нови идеи, достатъчно опит, енергия и с обновен екип", коментира Йорданка Фандъкова.

В големия град работата никога не спира и всеки, който има планове да се занимава с политика в София трябва да знае, че има много, много работа, предупреди столичният кмет. "Хората очакват по-бързо да се случват нещата, а те се случват когато подготвиш проектите, когато работиш и контролираш и тогава градът се променя. Имаме още много предизвикателства, имаме още много проблеми за решаване, но и имаме много нови проекти. Преди дни коментирахме проектите за новите зелени магистрали и зелено околовръстно в София. Това наистина е перспективата за развитието на столицата, както икономиката и привличането на стратегически инвеститори в София", коментира Фандъкова.

Източник: stolica.bg


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimenпак аз 12.08.2019 15:28

    В уж европейската столица София улиците и тротоарите са в безобразно състояние - вижте тротоарите околовръст Пишрогов, улиците и тротоарите в този район,улиците ,успоредни на бул.Дондуков и пресечни на Раковска и много още други. То няма такава друга столица в Европа...

  • 002 Anonimenпак аз 12.08.2019 15:28

    В уж европейската столица София улиците и тротоарите са в безобразно състояние - вижте тротоарите околовръст Пишрогов, улиците и тротоарите в този район,улиците ,успоредни на бул.Дондуков и пресечни на Раковска и много още други. То няма такава друга столица в Европа...

  • 001 AnoМаргаnimen 12.08.2019 15:24

    Фандъкова трябва да освободи стола си - доста изхабена е и след толкова много провали в София просто е нахалство да претендира пак за позицията си.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.