Свързани новини

21.05.2019 09:27

Йончева пита Борисов: На кого сте се обаждали, за да спрат разследванията за къщата в Барселона?

Видян 4229 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Какво направи Борисов с къщата в Барселона? Нека каже на кого е оказвал натиск, на кои журналисти, за да спрат тези разследвания". Това призова водачът на евролистата на „БСП за България” Елена Йончева в Бургас. Тя подчерта, че не очаква Бойко Борисов да каже истината, но е убедена, че ще я разберем, след като ГЕРБ си отиде и хората не ги е страх да говорят. Елена Йончева добави, че е внесла сигнал в прокуратурата да се разследва сметка, свързана с тази къща в Барселона. „Там са вкарани 1,7 млн. евро”, коментира тя. Водачът на листата на левицата припомни, че Ал Капоне е бил хванат за 30 хил. долари, въпреки че е правил нелегален бизнес за стотици милиони.


„Те казват "няма кой да ни накаже". Има кой да ги накаже, ние, българският народ, ще ги накаже и Европа ще ги накаже, защото тази корупция генерира евроскептицизъм и на Брюксел вече не му трябва грабителската шайка”, категорична бе Елена Йончева. Според нея те ще ни помогнат и с европейския прокурор.


„Защо Борисов не иска г-жа Кьовеши да заеме този пост и гласува срещу нея? Защото тя ще ги хване и ще ги накаже”, подчерта Йончева.


По думите й, на на 26-ти май, пред България има два избора – или оставаме тази криминална шайка, това криминално робство да продължава и младите хора да напускат България, или отиваме да гласуваме с номер 18. „На следващите избори ще бъде късно и няма да можем вече да имаме свободен вот. Сега имаме шанс”, каза още Йончева.  


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудно решение

Днес може да се наложи да вземете трудно решение