Свързани новини

18.05.2019 08:00

Джамбазки: Ще браним в ЕП интересите на българските региони

Видян 1229 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Да представят своите приоритети в надпреварата за Европарламента, Силистра посетиха кандидатите от ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки, ген. Димитър Шивиков и Андрей Слабаков. Още преди срещата си с гражданите Ангел Джамбазки напомни пред журналисти, че разликата между инвестициите на глава от населението между Силистра и София е 900 пъти.


Ангел Джамбазки – кандидат за евродепутат и водач на листата на ВМРО-БНД:


    Затова основна задача в бъдещия формат на българските представители в Европейския парламент ще бъде да бранят интересите на българските региони. Абсолютно нередно и несправедливо е тези региони да бъдат изоставяни, да бъдат обезлюдявани. Това означава борба за повече инвестиции, това означава борба за повече възможности за развитие и за отваряне на работни места, това означава борба срещу тези нормативни актове на Европейския парламент, които се мъчат да откраднат български работници като пакета „Макрон“ например.


За ген. Димитър Шивиков на първо място са българските интереси, а после всичко останало.


Ние браним България както от вътрешни посегателства, така и от външни. Тоест тези от нас, които бъдат изпратени в Европейския парламент, които избере българският народ, ще защитават само и единствено интересите на страната ни. Защото това заслужава нашият народ, категоричен бе Шивиков.


Режисьорът Андрей Слабаков призна, че ако бъде избран в Европарламента, ще бъде самият себе си и ще се изправи срещу бездуховността на европейската култура. И допълни:


    Смятам, че нашата култура трябва да стане достояние на целия Европейски съюз, защото там забравиха кой е основал християнската цивилизация. Държави като Франция, Италия, Германия, Великобритания и останалите не са съществували, само България е държавата, която я има все още. Не смятам, че трябва да бъдат разрушавани християнските ценности, не смятам, че думите майка и баща, които не са просто думи, а са символи, могат да бъдат заменени с родител 1 и 2, защото когато вечер детето в тъмното го е страх, не вика родител 1 и 2, а вика мама и тате.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева