Свързани новини

09.05.2019 10:00

Радев: Не трябва да се води кампания с държавни пари

Видян 1911 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Равноотдалечен съм от всички партии, не мисля, че давам някакъв повод изобщо да се мисли в тази насока”, заяви пред журналисти държавният глава Румен Радев на въпрос за думи на премиера, че очаква президентът „да е равноотдалечен от всички партии”.


„По-скоро не мисля, че трябва да се води предизборна кампания с пари от държавния бюджет. Както виждате, обвиненията към мен са абсолютно несъстоятелни, не само за излизане в отпуск, но цитираният Иво Христов напусна президентството, и тогава започна да води предизборна кампания”, коментира Радев. „Условията ми са ясни - напуска се президентството и всеки е свободен да се кандидатира за каквото иска”, подчерта президентът.


На въпрос, че има двама души, които преди бяха в екипа му, а в момента са в листата на БСП за евровота, президентът повтори вече заявеното от него, че президентството не е феодална институция и всеки е свободен да взема решения. „Направете една справка колко съветници и секретари на предишни президенти, още по време на мандатите им, какви постове после са заемали”, посочи Радев.


Нормално е, особено в предизборна обстановка, особено с толкова много скандали, коментира президентът въпрос, че се политизират различни събития. По думите му, опитите скандалите да бъдат заглушени с всякакви други мероприятия няма да сполучат, защото хората вече очакват разнищване на тези скандали, реални действия и противодействие на корупцията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева