Свързани новини

17.04.2019 09:26

Жената на зама на КПКОНПИ с 11 млн. лв. от община Кочериново

Видян 5363 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Община Кочериново няма пари за принтер, но даде поръчки за 11 млн лв. на съпругата на зам. - шефа на КПКОНПИ Антон Славчев - Зорница Атанасова. Това е най-коментираната тема през последните дни в малката община, пише сайтът pirinsko.com. Местните жители недоволстват, че при плащане на данъците чакат с часове документ. Служителите в местни данъци и такси обикалят по етажите на администрацията, за да намерят принтер, от който да извадят документ, удостоверяващ платената такса. Подигравателно жителите на община Кочериново коментират, че кмета няма пари за принтер, но даде поръчки за 11 млн лв. на съпругата на зам.-шефа на КПКОНПИ Антон Славчев - Зорница Атанасова.


Припомняме, че Атанасова е взела поръчка за 244 249,56 лв. от бедната община Чупрене, чийто кмет от БЗНС – Ал. Стамболийски беше арестуван точно за източване на фондове.


Зорница Атанасова е председателка на Политическа партия Напред България, бивш кмет на Нови Искър от ГЕРБ.


Зорница Атанасова блести с джип Рейндж Роувър с шофьор-охрана. Любопитно е и това, че жената до зам.–шефа на КПКОНПИ Антон Томов Славчев, който пък би трябвало да проверява шефа си Пламен Георгиев, Зорница Атанасова Тодорова има фирма Юнивърсъл консултинг и Ко ЕООД.


Фирмата има над 12 спечелени обществени поръчки. Най-голямата е била в община Чупрене област Видин, на стойност 6 967 418 лв.


Най-много обществени поръчки има с община Кочериново, с които има сключени договори за около 11 000 000 лв. Другите общини са Якоруда, Челопеч, Несебър и други, пише още pirinsko.com.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове

Чудесен ден за разширяване по всички фронтове.