Свързани новини

17.03.2009 15:42

Корнелия Нинова: "Борисов оправдава своята некадърност с чужда вина!"

Видян 2407 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Бойко Борисов оправдава своята некадърност с чужда вина!", каза говорителят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти след днешното заседание на Изпълнителното бюро на БСП, предаде БГНЕС. Нинова каза това по повод проблема с транспорта в столичния град.


"За пореден път, заяви тя, Борисов прехвърля отговорност и вина върху БСП, правителството и общинските съветници на БСП". Според нея "на кмета започва да му става практика да търси отговорност там, където не трябва, вместо да си свърши работата". Нинова припомни някои факти от концесията за столичния транспорт. Поръчката е обявена на 29 декември 2008 г., а срокът за подаване на оферти е бил 16 март 2009 г. В условията на концесията е записано условието кандидатът да отговаря не само на европейските стандарти, но и на хърватските, посочи Нинова. По думите й конкурсът е бил направен за една специална, конкретна фирма, и то хърватска, подчерта Нинова. Тя обобщи, че единственото, което Борисов е успял да свърши качествено, е след след като е получил "подадена ръка и финансиране от правителството и държавата". След заседанието на ИБ днес Корнелия Нинова каза, че на заседанието е обсъден казусът "Рибново" и новите сигнали за Сатовча, Исперих и Дулово. Принципната позиция на ИБ е за етническа и религиозна търпимост и за спазване правата на всички български граждани. БСП е непримирима срещу всяване на омраза и насилие. Партията е на позиция, че в предизборна ситуация не може заради политически интереси да се създава противопоставяне и напрежение между различни групи хора в българското общество. В коментар за протеста на служителите на реда Корнелия Нинова заяви:"Този министър направи достатъчно за увеличаване на заплатите на служителите в МВР". Говорителят напомни за увеличаването на възнагражденията в МВР с 5 на сто от първи януари и акцентира, че в условия на икономическа криза не е възможно и не е разумно увеличаването, за което настояват протестиращите служители на реда. "Има и други граждани в обществото, които биха поставили същите искания", подчерта Нинова и допълни, че диалогът със служителите от МВР трябва да се води разумно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което