Свързани новини

11.04.2019 13:31

Борисов: Цветанов да съветва без договор в парламента

Видян 1847 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Ако иска да ги съветва в парламента, може да си ги съветва и без договор. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Брюксел по повод появила се в медиите информация, че Цветан Цветанов е станал нещатен сътрудник на ГЕРБ в парламента, предаде Фокус.


Щом има такова нещо, ще говоря с него. Не считам, че е редно“, заяви премиерът. В отговор на въпрос можем ли да изтълкуваме това, че Цветан Цветанов е станал съветник на ГЕРБ в НС, като че е излязъл през вратата, а е влязъл през прозореца, премиерът коментира: „Какво значи съветник? Не съм чул, че е консултант. Това не е влизане в парламента, там има десетки нещатни сътрудници. От вас чувам, ще го проверя, не знам за какво му е“. „Не може да напуснеш като шеф на парламентарна група и депутат, и след това да оставиш подобен въпрос да витае около легитимността на решението. Бих го нарекъл глупост“, подчерта Борисов.


Попитан как ще коментира думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов, с които намеква и за неговата оставка, премиерът посочи: „То кой ли не се упражнява по тази тема“. „Това е тежък труд, Валери Симеонов знае като вицепремиер колко време работеше, от 7.30 до 21.30-22.00 часа в Министерски съвет“, обясни Бойко Борисов.


 „От 6-7 кандидати за министри или зам.-министри, в момента, в който се спра на него, на другия ден пристига и казва: „знаеш ли, че майка ми или баща ми, или кака ми е направила една сделка, дали няма да се разгледа по оня начин““, обясни министър-председателят.


 „От целия спектър политици, които в момента виждам в България, а и тези, които дават заявка да стават такива не знам за кой не може да се изкара, каквото и да било и да се интерпретира в зависимост от това коя агенция го прави“, каза още Бойко Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Пунта Мара! Друм бе! Некадърник...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец