Свързани новини

15.03.2009 14:04

Борисов: Чистачка в ДАНС взима повече от главния секретар на МВР

Видян 2322 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има решение на общинския съвет, беше направен анализ и няма човек, който да не застава зад това мое решение. Правехме всичко възможно, за да не изпаднем в криза. Това каза пред БНР столичният кмет Бойко Борисов относно разтрогнатия договор с "Новера“, предаде БГНЕС.


За първи път някой разваля неизгодна концесия, заяви Борисов. Аплодирам действията и на главния прокурор, и на столична прокуратура, и на ДАНС, които вчера и онзи ден активно действаха и са започнали проверки, за да излезе истината докрай, посочи Борисов. Вярвам на българския съд, че ще отсъди правилно, имайки предвид всичките тези щети, които те - "Новера“ ни нанесоха тези дни.
Съжалявам за Георги Кадиев, в мое присъствие премиерът каза за него, че говори измислици, за да му затворят устата му дадоха поста шеф на Съвета на директорите на "Топлофикация“. Относно днешния протест на полицаите, Колкото и да е странно за някои аз съм на позицията на министъра на вътрешните работи Михаил Миков, защото това е бюджетно министерство, каза Борисов. Но подчерта, че не би се съгласил с действията на премиера, "защото той създаде ДАНС, за да унищожи МВР, по-точно опонента си Румен Петков“. Заплатите в ДАНС са много по-големи от тези в МВР, дори чистачките в ДАНС взимат повече от полицаите, даже взимат повече от Главния секретар каза още Борисов. "Под управлението на Станишев не само, че губим милиарди, ами следващото правителство ще трябва глоби да плаща за неговото управление", заяви Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби