Свързани новини

08.01.2019 15:50

СРС-тата срещу Иванчева обработени?

Видян 3272 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Записите от специалните разузнавателни средства (СРС) по делото срещу отстранения кмет на район Младост Десислава Иванчева са свалени с грешки, които тотално променят смисъла на казаното, сигнализира заместничката й Биляна Петрова, която също е обвиняема.


Тя даде за пример нейна реплика, която е напълно изкривена при свалянето на хартиен носител. Петрова твърди, че произнесената от нея фраза е: "Не искам децата да ходят в центъра". В съда обаче е представено доказателство, според което е казала: "Не искам 10%".


В петък бяха изслушани записи на разговори между обвинения като посредник Дюлгеров и бизнесмена Александър Ваклин, за когото прокуратурата твърди, че е бил изнудван от Иванчева и Петрова.


В разговорите си Ваклин и Дюлгеров рядко изричат думата пари. Вместо това се говори за неща – носи ли ги, къде трябва да се държат, кой на кого да ги занесе. След единствената си среща с Иванчева Ваклин е много ядосан от отношението й. Оплаква се, че не е поела никакъв ангажимент, даже не си спомняла името му и можела като нищо да го "пусне по пързалката" – да вземе пари, а след това да му забави документите с още 10 месеца. Бизнесменът обяснява, че работи с англичани, на които казал, че ще дава пари за консултанти. "Вземам ги нещата, казвам им – нещата са при мене, пускаш нещата. Като не пускаш, връщам ти всичко и довиждане, така правим", успокоява го Дюлгеров.


Ваклин се чувства унизен след срещата си с Иванчева, става ясно от разговора му с Дюлгеров. Обиден е, че не знаела името му и от коя фирма е. "Извинявай, това ли е личен ангажимент", пита той. Бизнесменът обяснява, че е чакал пред кабинета на Иванчева като "пионерче пред учителската стая". И в един момент заявява в интелигентен стил: "Идваше ми да ги плюна в лицето".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да