Свързани новини

31.12.2018 08:52

Хороскоп за 2019 г.

Видян 5384 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


  Овен  


 


 2019 г. ще бъде пълна с възходи и падения, водейки ви към смесени резултати. Това е една преломна година, която ще накара мнозина от вас да се замислят. Определяйки приоритетите и задачите, ще успеете поетапно да реализирате плановете си, но не очаквайте бърза отплата – всички ваши перспективни идеи ще се осребрят в бъдеще. Ще имате възможност да положите основите на бъдещите си успехи, само ако действате методично и последователно.

В личния си живот може да разчитате на относителна стабилност. Ще се опрете на любимите си хора. През пролетта душата ви ще прелива от романтика и ще получите много предложения от противоположния пол, ако сте самотни. Лятото е най-подходящо за активна работа. Ако не мързелувате, през есента ще пожънете плодовете на своя труд.

През ноември ще имате възможност да пътешествате, а в края на годината ще имате шанс да израснете в кариерата.


  Телец



Тази година ще бъде наистина вълнуваща за вас, тъй като тя е изпълнена със страхотни изненади. Годината ще бъде много ползотворна за Телеца и хората около него, защото ще имате рядка възможност да получите добра печалба от вашия бизнес. Ще бъдете изправени пред необходимостта да работите много и упорито. Колкото повече работите, толкова по-голямо възнаграждение за труда си ще получавате. Ще се появят нови интереси и увлечения, ще се разшири кръга на вашето общуване и ще промените светогледа си.

В началото на годината може де появят проблеми, свързани с недвижими имоти. Лятото, особено юни и юли, ще внесе любов и романтика в живота ви. Това е благоприятно време за осъществяване на нови перспективни запознанства.

Към края на лятото и началото на есента ще се наложи да работите много, а развлеченията и личният ви живот ще останат на втори план. През есента ще назреят проблеми с постоянния ви партньор. Тогава ще се върнете към някои конфликтни теми, които дотогава няма да са решени до край. Задълбоченият анализ на миналите грешки ще помогне към края на годината личните ви отношения да се възцарят отново хармонията и разбирателството.

  Близнаци


  2019 г. ще бъде подходяща за началото на нова кариера, както и за подобряване на съществуващата. Пред вас ще изникнат нови перспективи и нови цели. Ще имате възможност да блеснете със своите таланти и да подобрите професионалната си репутация.

През първите два месеца се въздържайте от пътуване, особено, ако вие ще сте шофьор. Подходящо време за отпуска и пътешествия ще настъпи през пролетта. Планирайте за тогава излети сред природата, походи и екскурзии, при които ще завържете много нови запознанства.

Началото на лятото ще бъде благоприятно за изглаждане на отношенията в семейството ви и общуване с роднини и родители. В края на август личният ви живот ще се активизира. Есента е подходяща за растеж в кариерата и интензивен труд. Ще имате много работа, която трябва внимателно да планирате и последователно да изпълнявате.

През декември ще настъпи време за „плащане на сметките” и ако сте обещали повече на партньора си, ще се наложи да си понесете последствията.


   Рак


  Раците са много сантиментални, чувствителни и интуитивни по природа, а животът им през 2019 г. може да се окаже наистина продуктивен, тъй като въпросите, свързани с финансите, кариерата и работата ще доведат до положителен скок.

 Ще настъпи подходящо време за ремонтни работи, покупка на ново жилище, строителство и преместване на нов адрес. И ако през изминалата година Фортуна не ви е позволила да подобрите условията си на живот, но през следващата вашите планове имат шанса да се реализират.

Семейните ви отношения ще са стабилни, но донякъде хладни. За сметка на това сериозни конфликти не се предвиждат. В личните си отношения ще се проявявате като лидер, но се старайте да не обиждате и потискате партньора си. Добре ще протича общуването ви с чужденци и пътувания зад граница. Първите два месеца на новата година ще ознаменуват застой във финансовите ви дела. Опитите ви да решите проблемите си няма да ви донесат успех.

През пролетта вашите усилия ще се възнаградят, а портфейлът ви ще се напълни със значителна сума пари, при условие, че сте активни, инициативни и проявявате изобретателност и трудолюбие. Това е един от най-добрите периоди, за да заработите за години напред. Лятото е подходящо за отпуски и кратки пътувания. Декември ще ви изненада с приятни сърдечни изкушения.

   Лъв


Тази година ще ви направи отрезви. Общуването ви ще бъде конструктивно, а идеите твърде реалистични. Ще контактувате с много хора, повече ще слушате, отколкото ще говорите, при това винаги по същество. Постъпките ви ще станат по-възвишени, обмислени и обективни.

В работата ви е възможно да възникнат нови теми и нови насоки, в които ще ви предложат да вземете участие, но първите два месеца от годината не са подходящи за взимане на важни решения и промяна в посоките. Ще успеете за изчистите стари дългове. Пролетта е много продуктивно време – колкото по в началото на знака сте родени, толкова по-удачен за вас ще е този период. Лятото ще е подходящо за работа, но бъдете внимателни с покупките и по-добре помислете как да запазите спестяванията си.

Първият и последен есенен месец може да използвате за решаването на семейни проблеми, покупка на


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв