Свързани новини

27.09.2018 11:20

Караянчева: Вече ще прецизирам командировките

Видян 1589 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Всички депутати, които по неуважителни причини провалиха кворума, ще бъдат санкционирани. Това каза пред журналисти председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, след като парламентът не можа да събере кворум, предаде Фокус.



„Изключително съм разочарована, защото мисля, че тук има отговорни хора, които са дошли да работят, а не да представят „Визията“ си в работно време. Има много време да се представя и да се правят приемни по общините там, откъдето са депутатите“, каза още Караянчева и посочи, че в пленарните заседания трябва да участват всички.



„Много съм разочарована, защото днес имаше изключително важни точки, които трябваше да минат, а се оказа нулев ден. Тези, които не са били регистрирани и са провалили кворума, няма да получат възнаграждение – 2/3 от възнаграждението за днес ще им бъде отнето. Визирам всички, които не са били в зала по неуважителни причини“, обясни тя и посочи, че онези, които имат извинителни причини, няма да бъдат санкционирани. „Включително и тези, които бяха в зала, но не се регистрираха, ще бъдат санкционирани. Видях, че никой от БСП и ДПС, които бяха в зала, не се регистрираха“, коментира Караянчева.



Тя уточни, че има депутати, които тя е командировала и днес не са присъствали в зала. „Но вече ще прецизирам командировките“, обясни Караянчева. „В сряда, четвъртък и петък моля народните представители да се ангажират с работата, за която получават заплата. По този начин рейтингът на парламента няма да се вдигне“, каза още тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец