Свързани новини

02.07.2018 10:17

Потулват катастрофата на щерката на олигарха Зоров

Видян 15177 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Почти седмица, след като дъщерята на агроолигарха Димитър Зоров прегази двама чистачи с лъскавия си джип няма никакво развитие около случая, нито сме я видели на съд и с белезници, докато единият пострадал бере душа!Както е известно на 26 юни 24-годишната наследничка на собственика на Пършевица помете два камиона на почистваща фирма, а след това прегази двама мъже, миели шосето с маркучи. Според очевидци тя е шофирала своя Мерцедес с изключително висока скорост при разрешени 80 км/ч на Околовръстното шосе на София. Няколко дни по-късно 24-годишната Силвия дори не е била арестувана, въпреки мелето, което сътвори. Нямаше зрелищен арест по подобие на този на кметицата на Младост Десислава Иванчева. Явно връзките на баща й агроолигарха Димитър Зоров са се оказали решаващи. Припомняме, че именно собственикът на Пършевица скара вицепремиера Валери Симеонов и земеделския министър Румен Порожанов заради уреждани му поръчки за милиони от държавата. Той е искал от земеделския шеф Порожанов именно неговата фирма да доставя плод и мляко в училищата. И го получи с решение на МС за сметка на стотици малки и средни фирми.


Според вицепремиера Валери Симеонов, механизмът за обезпечаване на училищата с плод и мляко в момента работи много добре и се осигурява от 300-500 дребни играчи. Промяната на наредбата е ненавременна и корекциите на Порожанов  дават неконкурентно предимство на производителите пред малките търговци, което ще създаде монополно положение, каза тогава той на заседание на МС.


Подобно прикриване на катастрофи причинени от хора с връзки не е новост у нас. Вече пети месец няма виновен за инцидента със сноумобил, управляван от транспортния министър Ивайло Московски, при която загина неговият син. 150 дни по-късно отговорен няма, не е ясно взета ли е проба за алкохол на министъра, откъде са изключително мощните шейни и куп други въпроси. Всички те остават без отговор, а изглежда и никой освен 19’ не го интересува.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей