Свързани новини

07.11.2008 09:53

SONY KDL – 40V4000 и SONY – 20B4030 на промоционална цена в Technopolis

Видян 2712 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Черният SONY KDL – 40V4000 ви осигурява високо качество на картината със своя High Definition детайлност, в основата на която стои 6,2 мегапикселовата му разделителна способност.  С наличната му технология за подобряване на изображението BRAVIA ENGINE 2 картините на екрана ще бъдат ясни и отчетливи. Машината притежава функция 24p True Cinema, посредством която може да гледате даден филм през призмата на режисьора му.  Управлението на телевизора е лесно и удобно благодарение на вървящото с него дистанционно, посредством което ще може да влизате в менютата и на периферните устройства към SONY-то.
Двата предни високоговорителя с аудио технологията Virtual Dolby Surround и BBE Viva възпроизвеждат ефектен цифров съраунд звук, чрез който допълнително ще се потопите в атмосферата на гледаната от вас екранизация. Може да ползвате и цифрова телевизия, понеже машината има вграден тунер за наземна цифрова със стандартната разделителна способност -  MPEG-2, както и аналогов сигнал). Машината консумира 0,19W в режим на готовност и 175W по време на работа.


SONY – 20B4030


Белият SONY – 20B4030 е LCD телевизор с удобна дръжка в дизайна си, посредством която става лесно преносим и по този начин локализирането му в домашния ви интериор става изключително мобилно. Машината има технологията BRAVIA ENGINE, която дава по-ясна картина на изображението, приближавайки я максимално до естествените картини от действителността. С наличния HD READY се възпроизвеждат High Definiton сигнали като Play StationR3, Blu-Ray Disk и др. Белият SONY притежава и вграден тунер за наземна цифрова телевизия (MPEG-2), който приема също така и аналогов сигнал. Затова в този параграф всичко зависи от предлаганите условия на кварталната ви кабелна .Може да разчитате и на висококачествен звук BBE Viva, както и на ефекта от съраунд звук, идващ от вградения Virtual  Dolby, които се носят от двата предни високоговорителя. Машината има и вход 1xHDMI за лесно свързване.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци