Свързани новини

13.12.2011 15:14

Операция „Жълти стотинки” събра близо 52 хил. лева

Видян 1729 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Чек на стойност 51 714,15 лева връчи снощи главният изпълнителен директор на Виваком Бернар Москени на фондация “Надежда за малките”. Сумата беше събрана в рамките на дарителската кампания Операция „Жълти стотинки“, която телекомът организира за втора поредна година. Целта на кампанията е всеки, който желае, да пусне своето ресто в една от хилядите кутии, поставени в магазините на Виваком и нейните партньори в мероприятието, което протече в цялата страна.


В продължение на два месеца хиляди хора пуснаха монети в магазините на телекома и останалите 12 партньори на инициативата - Societe Generale Експресбанк, Carrefour, Marcel Toys, Chipolino, Onda,  Mr. Bricolage, Jeff, DHL, inmedio, Relay, 1 Minute и Zadrujno.bg. 


Събраните жълти стотинки от кампанията тази година тежат общо 2 400 кг. От тях само телекомът е събрал ресто на стойност над 12 000 лв. в своята магазинна мрежа, които удвои в полза на фондацията. С помощта на даренията ще се подпомогне функционирането на „Малката къща” в кв. Княжево, която предоставя алтернатива за временно отглеждане, индивидуална грижа и внимание на изоставени бебета и малки деца. Освен събраните средства, децата ще получат още дарения под формата на храни, детски креватчета, памперси и др.


Официалната церемония по връчването на чека се състоя в присъствието на всички партньори на инициативата. Тя се проведе в резиденцията на посланика на Република Франция у нас Н. Пр. Филип Отие, който е и почетен патрон на уникалната дарителска операция, проведена изцяло по френски модел.
В рамките на цялата следваща година всеки, който желае, може да продължи да подкрепя децата от „Малката къща” в кв. Княжево. Това може да стане чрез банков превод по сметка в ПроКредитБанк, BIC PRCBBGSF, BGN IBAN BG59PRCB92301030421214, с SMS на кратък номер 17 777 и текст MALKITE (1,20 лв. с ДДС) или с обаждане на 0 900 5 10 01 (1,20 лв. с ДДС на обаждане).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби