Свързани новини

13.06.2010 16:56

Обявиха Rock Band 3

Видян 1530 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световният лидер в разработването на музикални видео игри Harmonix и MTV Games обявиха днес елементите на играта Rock Band 3, която е следващото поколение на най-добрата социална и интерактивна музикална гейминг платформа.


Съдържаща невероятен списък от 83 песни и даваща достъп до много повече музика от която и да е друга музикална игра, както и иновативни нови геймплей режими и инструменти, Rock Band 3 ще отправи предизвикателство към начина, по който почитателите възприемат и играят музикални игри. Това ново попълнение в платформата Rock Band има по нещо за всеки и поддържа традиционния геймплей с инструментите, които играчът вече притежава. Саундтракът на Rock Band 3 съдържа 83 от най-добрите групи в света, включително и такива, които никога не са се появявали в музикална игра до момента. В допълнение Rock Band 3 ще даде на играчите незабавен достъп до музикална библиотека, разполагаща с 2000 песни при старта, в която редовно ще бъде добавяно ново съдържание.
Преработена библиотека за по-добро управление на музиката
Rock Band 3 позволява на играчите да създават и запазват сетлисти и да ги споделят с приятели в играта и чрез RockBand.com. Новите филтри за песни правят по-лесно откриването на типа музика, която феновете искат да изсвирят и скриват онези парчета, които не искат, а в същото време системата за препоръчване на песни ще предлага мелодии от колосалната фонотека на Rock Band, на база личните предпочитания на играча.
Разширяване на групата
В допълнение към китарата, баса, барабаните и соло вокалите, Rock Band 3 въвежда и тригласови хармонии, представени в The Beatles: Rock Band и за пръв път към групата ще бъдат добавени кийборди.
Стани професионалист: Свири за удоволствие или забивай истински с Rock Band Pro
Rock Band 3 насърчава играчите да развият истински музикални умения чрез забавния геймплей Rock Band Pro. Феновете могат да започнат от ниво Easy, за да изпробват основните умения и да извървят пътя до ранга на експерти.
Pro Drums поддържа три допълнителни чинели, като има различия в геймплейя между барабаните и чинелите.
Pro Keys включва изключително точно пресъздаване на кийбордите на две октави, показвани на лесна за разчитане писта.
Pro Guitar съдържа нотирани изпълнения на соло и бас китара, достъпни за изсвирване с новия контролер FenderTM MustangTM PRO-GuitarTM на Mad Catz или с контролера Rock Band 3 Squier® на Fender Stratocaster®, който е хибрид между истинска китара и контролер. The Rock Band 3 Squier Stratocaster е напълно функционална, в реални размери, електрическа китара с 6 струни, която може да бъде използвана и като контролер за играта.
Нещо за всеки (Нови геймплей режими)
За обикновените играчи Rock Band 3 разполага със страхотни нови парти режими, които дават на феновете възможност да свирят със своите приятели по-бързо от всякога, включително разбъркване на реда на песните и включване и изключване от играта по всяко време, както и избор на трудност от всеки екран. Сериозните играчи могат да се забавляват с преработения Career Mode със 700+ цели и награди и постоянна интеграция на класации, създаващи усещането за кампания. Rock Band 3 добавя и пакет инструменти за социални мрежи в играта, за да могат геймърите да се свързват с приятелите си във Facebook, Twitter и други. Без значение дали играчите искат просто да изсвирят някоя песен или да стигнат до върха със своята група Rock Band 3 има режим за всеки.
Разработена от Harmonix, издавана от MTV Games и разпространяван от Electronic Arts Inc., Rock Band 3 ще бъде едновременно по рафтовете на магазините в Европа, Северна Америка, Австралия, Нова Зеландия и други територии тази Коледа във версия за Xbox 360®, PlayStation®3, Wii и Nintendo DS. Rock Band 3 ще бъде съвместима с всички периферни устройства на Rock Band и The Beatles: Rock Band, както и с повечето инструменти и микрофони за други музикални игри.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате