Свързани новини

24.02.2010 12:21

ЕС разследва три жалби срещу Google

Видян 1721 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Европейските регулаторни органи обявиха, че разследват жалбите, подадени от три интернет компании, които поддържат тезата, че интернет гигантът Google не играе честно, нарушавайки принципите на свободната конкуренция на пазара, информира БГНЕС.


Европейската комисия "може да потвърди, че е получила три жалби срещу Google, които в момента разглежда", се посочва в съобщение от Брюксел, в което се уточнява, че разследването ще остане неофициално на този етап. "Както е обичайно, когато комисията получи жалби, тя информира Google по-рано този месец и помоли компанията да коментира отправените обвинения". Представител на Google посочи късно снощи, че жалбите са били подадени от британския сайт Foundem, френската правна търсачка ejustice.fr и Microsoft's Ciao! from Bing - част от интернет търсачката на Microsoft. От Google съобщиха, че ще предоставят необходимата информация на комисията и са уверени, че операциите на компанията се извършват съгласно европейските правни норми за защита на конкуренцията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,