16.10.2008 11:30

Съдомиялната прави женската еманципация възможна

Видян 3884 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Резонно е дълбокото убеждение, че феминистките движения щяха да имат далеч по-траен успех, ако миялните машини съществуваха масово през 70-те години на миналия век. Със един от тези домакински способи под ръка, който да консумира само мазнина и минимално количество ток, най-вероятно днес американският сблъсък за Белия дом щеше да е между две жени, а тематиката на дебата– вместо руският външнополитически произвол  - последните тенденции в модните ревюта.


Миялната машина разкрива неимоверен диапазон от услуги, които прави на потребителите. Гъбите с пречистващ апарат, напуканите пръсти, излишното губене на време – всичко това е архаизъм в домакинския репертоар на съвременната жена. Докато съдовете се мият сами в уреда, собственост на дамата, нейните крака ще са прилично кръстосани на масата, взорът – концентриран върху тавана, а пръстите й – в носа, най-вероятно.


И все пак със съдомиялна Electrolux ESF 43020 вкъщи, жената ще има конкуренция като обект на всеобщото внимание. Освен с функционалността си, машината привлича внимание и със своя дискретен дизайн.


Размерността на Electrolux ESF 43020 (85/45/60) я прави практична и нейното позициониране в кухнята става лесно. С капацитет от цели 9 комплекта, може да бъде спокойни, че няма да ви се налага да я пускате повече от един път, когато гостите ви си отидат. По този начин излиза, че цялата гама от чаши,чинии, прибори за хранене и прочие кухненски способи за цели девет човека ще бъдат „глътнати“ без проблем.   И изплюти малко след това, но по такъв начин, че да може да се огледате в тях.  Electrolux  поддържа 5 програми за различна степен мръсотийна кохезия и aqua stop система. С машината може да поддържате четири степени температура на водата. Електронното й управление е просто задължително, а с опцията отложен старт, която също фигурира сред функциите на уреда, ще може да му зададете произволен час, в който той да подложи мазнините по чиниите на целенасочен и системен геноцид. Всъщност това, което не е по силата на машината, е да пуска прахосмукачка.


Изобщо с този уред в кухненския интериор, домакинската работа ще придобие друг смисъл. И дори представителите на мъжкия пол ще могат да станат безпроблемно порядъчни „домакини“.


Закупувайки Electrolux ESF 43020 за цена от 599 лв.  до 15.11.2008, когато свършва започващата  тази събота промоцията на уреда в Technopolis, вие ще може да получите като подарък към нея и  стартов пакет на Calgonit, който включва таблетки Calgonit All in One, Calgonit препарат за почистване и освежаване на съдомиялната. Закупувайки уреда в рамките на промоцията, вие като клиент може да се възползвате от тестовия му период в рамките на 30 дни. Ако той не оправдае очакванията ви, Electrolux ще върне парите ви.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни