VW Golf GTI

Свързани новини

09.01.2024 09:53

Вижте най-новия VW Golf GTI

Видян 5040 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

US подразделението на Volkswagen използва изложението за потребителска електроника CES в Лас Вегас, за да разкрие подробности за обновения Golf, чиято премиера ще се състои съвсем скоро. Промените при модела са основно в интериора, който е сериозно променен, за дебютира новата информационно-развлекателна технология ChatGPT.

В Лас Вегас беше показан прототип на топ-версията Golf GTI, който все още е покрит с камуфлаж. В същото време обаче салонът на модела вече е напълно разкрит, като стандартният модел ще получи същите промени.

Надстройките засягат основно волана, където сензорните бутони са заменени с аналогови и екрана на информационно-развлекателния комплекс. Промените показват, че във Volkswagen са се вслушали в критиките на клиентите си, които не харесаха вътрешното оформление на сегашния Golf Mk8.

От снимките на интериора става ясно, че моделът преминава от информационно-развлекателна система, която е сравнително малка и вградена в горното табло, към по-голям дисплей в стил таблет, какъвто използват последните модели на марката - електрическите ID.7 и ID.4, както и новите Passat и Tiguan.

Преработеният дисплей е получил по-логичен интерфейс и по-удобни за потребителя контроли на нагревателя, които всъщност могат да се видят на тъмно. В случая идеята на Volkswagen е да се избегнат проблемите при Golf Mk8 с неговите чувствителни на допир бутони на волана, които бяха твърде лесни за случайно активиране при докосване с ръката по време на шофиране

Външният вид на актуализирания Volkswagen Golf GTI все още не е разкрит напълно, но от снимките става ясно, че не бива да се очакват радикални актуализации, въпреки че оптиката и броните ще се променят. Дневните светлини във формата на пчелна пита, които бяха отличителният белег на „осмия“ Golf, ще останат в миналото, но всички хот-хечове ще имат спойлер в стила на версията Clubsport. Гамата от 19-цолови лети джанти ще бъде ревизирана.

Промени под капака не се очакват, като обновеният GTI (Mk8.5) ще запази 2,0-литровия бензинов турбомотор, който сега развива 245 к.с. Вероятно той ще получи малко увеличение на мощността, тъй като при новия Tiguan развива 265 к.с.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.