BMW IX2

Свързани новини

10.10.2023 11:00

Дебют на новите BMW iX2 и X2

Видян 8580 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В уникално съобщение BMW разкрива официалната дата за дебют на новите електрически BMW X2 и iX2. Знаехме датата и дори видяхме колата и въпреки че това все още е под "ембарго", датата на представяне е днес следобяд, 10 октомври в Съединените щати. BMW вече тийзна своя дизайн в социалните мрежи, но днес има още. Предницата на BMW X2 е разкрита (донякъде) в нови цифрови изображения, част от съобщение на Fortnite.




Популярната онлайн видео игра е разработена от Epic Games и предлага широк набор от инструменти за създаване на игри и игрови изживявания. BMW Group създаде виртуален град на бъдещето с остров „Хипнополис“, който може да бъде изследван от играчите на Fortnite. В сюжетна линия, съсредоточена около новото BMW iX2, той предлага различни предизвикателства за геймърите. BMW казва, че това е първият в света Car Creator (Автомобилен създател) във Fortnite.




При старта на „Хипнополис“ на 4 октомври 2023 г., новото BMW iX2 все още ще се показва в прототипна маскировка в Car Creator и играчите могат първоначално да избират от ограничена палитра от игрови схеми на боя, джанти или съдържание на багажника. След стартирането на комуникацията на 11 октомври 2023 г. серийните покрития на боята, серийните джанти и интериорните опции за новото BMW iX2 ще бъдат налични и в Car Creator. Кодът на острова за влизане в „Хипнополис“ е: 3541-0917-2429.



BMW X2 е чисто нов продукт, който няма нищо общо с изходящия X2. Той е нараснал по размер и има много агресивна предница, включително осветена бъбрековидна решетка. За съжаление електрическият BMW iX2 няма да бъде пуснат изцяло в Съединените щати, точно както популярният iX1, който имаше страхотен старт в Европа.



Източник: bmwblog



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес обсъдете с партньора си своите намерения

Днес обсъдете с партньора си своите намерения и чуйте