Майкъл Фелпс е име, което няма нужда от представяне.

Свързани новини

05.09.2023 09:40

Колекцията от коли на Майкъл Фелпс: Колко коли притежава звездният олимпийски плувец?

Видян 9974 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Майкъл Фелпс е име, което няма нужда от представяне. Той е един от най-известните спортисти в света, с 28 олимпийски медала на негово име, включително удивителните 23 златни. Пенсионираният американски плувец е известен не само с невероятните си умения в басейна, но и с екстравагантния си начин на живот. Фелпс е истински автомобилен ентусиаст и колекцията му от автомобили е свидетелство за любовта му към бързите коли.

Колекцията от коли на олимпиеца е същинска гледка, с някои от най-скъпите и високопроизводителни превозни средства в света. От луксозни SUV до мускулести автомобили, Фелпс ги има всички. Като един от най-добре печелещите спортисти на всички времена, не е изненадващо, че той може да си позволи да харчи пари за любимите си коли.

Докато много хора познават Майкъл Фелпс заради изключителните му плувни умения, само малцина знаят за страстта му към колите. Фелпс винаги е бил гласен за любовта си към автомобилите и е бил забелязван да кара едни от най-скъпите коли на пътя. Неговата колекция от автомобили е не само символ на неговото богатство, но и отражение на неговия вкус и личност.

Колко коли притежава Майкъл Фелпс?

Майкъл Фелпс е известен с екстравагантния си начин на живот, обича колите и има впечатляваща колекция от автомобили, която да покаже. Въпреки че точният брой автомобили, които притежава, е неизвестен, може да се каже, че има доста в гаража си. Той е забелязан да шофира някои от най-скъпите автомобили на пътя, включително Land Rover Range Rover, Mercedes-Benz GLS-Class и Ford Mustang GT Fastback.

Нетното състояние на Фелпс се оценява на над 80 милиона долара, а той прави зашеметяващите 8 милиона долара годишно. С такъв вид богатство не е изненада, че той може да си позволи да се отдаде на любовта си към бързите коли. Независимо дали се движи със своите SUV или "мускулни" коли, колекцията от автомобили на Фелпс несъмнено е впечатляваща и е ясно, че той изпитва истинска страст към колите.

Забележителни автомобили в колекцията на Майкъл Фелпс


Land Rover Range Rover

Цена: 110 000 долара

Land Rover Range Rover е сред списъка на Майкъл Фелпс с най-зрелищните автомобили. Range Rover, най-големият автомобил, предлаган от Land Rover, е известен както със своя изтънчен стил, така и с изключителна офроуд мощ. Прогнозната стойност на Range Rover на Фелпс е около 110 000 долара и е очевидно, че той не е пестил средства, когато става въпрос за характеристиките.

Range Rover е оборудван с мощен 6-цилиндров двигател, който произвежда близо 300 конски сили, което го прави удоволствие да шофирате както на пътя, така и извън него. Автомобилът се предлага и със система за задвижване на четирите колела, която допринася за неговата производителност, което го прави идеалният избор за търсачите на силни усещания.

Кабината на Range Rover е просторна и богата на технологии, включваща луксозни материали и най-съвременни функции, които със сигурност ще впечатлят. Като цяло Range Rover на Фелпс е доказателство за неговия безупречен вкус към колите и любовта му към луксозните превозни средства.




Mercedes-Benz GLS-класа

Цена: 90 000 долара

Друг впечатляващ автомобил в колекцията на Майкъл Фелпс е Mercedes-Benz GLS-Class. Според 21 Motoring, GLS може да се похвали със зашеметяващ външен дизайн и разкошна, първокласна кабина, която със сигурност ще впечатли всеки, който се вози в него.

С приблизителна стойност от $90 000, GLS на Фелпс е отличен пример за луксозните автомобили от висок клас, които той предпочита. GLS е оборудван с 4,0-литров V8 двигател с двойно турбо, който произвежда 483 конски сили, което му придава мощността и производителността, които съответстват на луксозния му дизайн.





Ford Mustang GT Fastback

Цена: 60 000 долара

И накрая, Майкъл Фелпс също притежава Ford Mustang GT Fastback, който несъмнено е един от най-емблематичните "мускулни" автомобили, правени някога от Ford. Мустангът на Фелпс се оценява на около 60 000 долара и е оборудван с 5,0-литров двигател с компресор, който произвежда вълнуваща мощност. Със зашеметяващия си външен вид и впечатляващо представяне, Мустангът на Фелпс със сигурност ще привлече вниманието, където и да отиде.




Колекцията от автомобили на Майкъл Фелпс е свидетелство за любовта му към луксозните превозни средства и безупречния му вкус към колите. С приблизителна нетна стойност от над 80 милиона долара и годишен доход от 8 милиона долара, Фелпс може да си позволи да се отдаде на някои от най-скъпите и изключителни автомобили в света.

От неговия Land Rover Range Rover до неговия Mercedes-Benz GLS-Class и Ford Mustang GT Fastback, колите на Фелпс са отражение на упоритата му работа и успеха му като един от най-големите олимпийци на всички времена.






Източник: firstsportz.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния си ум

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния