В сравнение с Tributo това поръчково Ferrari има по-ъгловато тяло с форма на стрела. За да се постигне този ефект, фаровете и задните светлини са изцяло преработени, като задните светлини са вдъхновени от Ferrari Roma.

Свързани новини

06.03.2023 10:37

Това уникално Ferrari е най-добре изглеждащият автомобил, който ще видите днес

Видян 5357 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Можете да си направите собствено Ferrari от Лего - или, ако разполагате със средства, можете просто да си направите истинско Ferrari.

Италианският автомобилен производител току-що представи уникален, поръчков SP48 Unica, създаден в рамките на програмата Special Projects, която позволява на най-добрите клиенти да създават уникални автомобили в тандем с дизайнерския екип на Ferrari.

Анонимният собственик е работил с Флавио Манцони, главния дизайнер на компанията, за да създаде този яркочервен суперавтомобил на базата на F8 Tributo. Той е оборудван с V-8 двигател с два турбокомпресора на този автомобил и вероятно получава същите 710 к. с. и 568 фута стерлинги въртящ момент, но има и някои забележителни промени.


В сравнение с Tributo това поръчково Ferrari има по-ъгловато тяло с форма на стрела. За да се постигне този ефект, фаровете и задните светлини са изцяло преработени, като задните светлини са вдъхновени от Ferrari Roma.




За да се създаде впечатление, че автомобилът е създаден от едно единствено парче метал, предният прозорец е направен с ефект на козирка, така че да изглежда, че се простира върху покрива. Тази динамика е подчертана от по-малките странични прозорци и напълно премахнатото задно стъкло. Навсякъде другаде предната решетка е изцяло преработена, за да има триизмерен ефект, а шестоъгълната й шарка се появява отново на покрива и в интериора на автомобила.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци